Lister i hus!

Tid for litt shopping! Lørdag fikk jeg kommet et godt stykke videre på rommet til Mia som jeg holder på meg å pusse opp nå for tiden! Jeg dro alene til byggmakker, og der kjøpte jeg flotte lister til rommet til Mia. Heldigvis var ikke utvalget så altfor stort, ellers hadde jeg aldri blitt ferdig. Først var jeg inne på tanken å kjøpe ferdig malte. Det var fristende, for da kunne jeg bare fått de opp samme dagen. Men jeg pratet med en anne fyr der som også skulle ha lister, og vi fant ut at man måtte jo gå over spikerslagene etterpå og da var det jo litt kjedelig hvis ikke hvitfargen var heeeeelt lik!? (De ferdigmalte listene blir spraymalt og glansgjengivelsen er ikke helt lik som ved penselstrøk.) Men mååå  man gå over spikerslagene egentlig? Uansett, jeg bestemte meg for å kjøpe trehvite og heller male selv, for maling har jeg masse av. Så trodde jeg at jeg hadde bestemt meg for en fin listeprofil (heter det det?), men i siste lita ombestemte jeg meg og tok de ved siden av heller. Hvorfor er det sånn? Om jeg først da hadde bestemt meg for de jeg endte opp med, hadde jeg da i siste lita valgt de jeg til slutt valgte bort?? hahaha…jaja

 

Eskil var ikke så nær da jeg kuttet listene på ordentlig, altså:-)

Eskil er alltid der hvor jeg er, iallefall vil han helst det <3

 

 

 

Vel, det ble lister da. Snille byggmakkermannen pakket de inn i plast og jeg kjørte hjem med en stor og lang pakke lister stikkende ut av passasjervinduet. Heldigvis snødde det feil vei slik at ikke det snødde inn i bilen. Videre kappet jeg de og malte de:-) Meget fornøyd med det jeg har fått gjort i dag.

 

Malte lister - de ligger i 3 etager! Smart? Nei forresten 4 etager! Enda smartere!

Det rotet i bakgrunnen til høyre, er et stort skap som stod på Mia´s rom. Jeg demonterte det og det meste er kastet, men disse restene har jeg kanskje tenkt til å bruke til noe. Vi får se.. Det andre rotet er bare vanlig rot:-)

 

Ja, og dessuten malte jeg første strøk på en gammel tallerkenhylle jeg har kjøpt på Fretex som Mia skal få ha bøker i over sengen sin. I går malte jeg også første strøk på en annen tallerkenhylle som jeg først bestemte meg for  å ha der inne. Men i dag ombestemte jeg meg og ble enig med meg selv om at den andre tallerkenhylla jeg har er mye søtere, så da ble det heller den.

 

To malte tallerkenhyller. Den underste er den jeg først trodde jeg ville bruke, og den øverste som er litt lengre er så fin på endene, så da vant den!

 

Typisk, jeg må alltid ombestemme meg, så hvorfor kan jeg ikke bare velge det jeg først tror jeg ikke vil ha med en gang? hehe

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

 1. Kjempebra Linda

 2. Wow, så flink du er da!! 😀
  Og jeg har tidligere kjøpt hvite lister og bare oversett spikerhullene… Du bør kanskje være litt treffsikker da! (Det er ikke jeg, fikk et saftig hakk på ene hjørnet…)
  Men, en del venner av oss har flytta inn i nye hus, der brukes ferdig malte og de maler ikke over, tror det er vanlig. Dog, jeg tror de bruker slik pistol med slike spiker som så og si ikke har hode… 😛

  • Ja det har du egentlig rett i, altså:-) Tidligere når vi har listet har vi brukt spikepistol(lånt). Men jeg gikk over hullene da også jeg, ikke med maling for det ville blitt flekkete, men bare stappet sparkel over hullene med fingeren og tørket bort det overflødige med en gang. Det ble bra resultat av det.

   Fillern, det med å bomme har jeg ikke tenkt på:-) hehe. jeg får nok ønske meg spikerpistol til jul, hihi! Takk for kommentar:-)

Comments are closed