I hagen til Hagen’s!

Det er så deilig i hagen nå! Jeg har ikke særlig grønne fingre og heller ikke særlig mye tid til å jobbe i hagen, annet enn å klippe gresset. Men alikevel kan jeg gå en liten runde å plukke litt blomster i hagen. Fantastisk! Jeg trenger ikke store vakre blomsterbedd når jeg kan ha en liten bukett på bordet på verandaen. Det holder for meg.Velkommen til Familien Hagen. Jeg ser jeg må legge til et navn til på potta her. Eskil var tydeligvis ikke påtenkt da jeg malte på navnene.

Nå begynner det å bli litt overskyet, så deilig egentlig. I stad var det kjempevarmt og da klippet jeg gresset. Skjønner ikke hvorfor jeg absolutt må gjøre det når det er som varmest. Det gjorde jeg sist gang også! Jo, nå husker jeg det; Jeg kan ikke gjøre ting når jeg selv vil, jeg må jo passe på å benytte mulighetene når de er der. Ellers vet jeg aldri om jeg får gjort det!

Kanskje jeg skal snike meg ut på en liten joggetur nå som minsten sover, jeg har jo ingen garanti for at det klaffer senere i dag!

Ha en herlig sommer!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Bæbb bor ikke der han, stakkars. Victor bor ikke her heller forøvrig. 😛

Comments are closed