Ferien vår i Stockholm!

Vi hadde en kjempefin tur til Stockholm. Jeg har allerede fortalt litt om en fantastisk herregård vi besøkte. Men det var masse mer å gjøre i skansen enn å se på gamle hus!

Slik ser det ut i bilen, den store panna mi i front her, Mia bak der og Silje og Lilli helt bakerst. Lilli har fått låne en øreplugg av storesøster, så de koser seg nok. Det var forøvrig en upåklagelig kjøretur i de 7 timene det tok å kjøre, så vidt jeg husker, da. Men jeg henger meg opp i alt som er bra, det er en smart overlevelsestaktikk, har jeg lært:)

Så stoppet vi på McDonalds:

Min kjære, Eskil, Julian, Lilli, Silje og Mia bakerst. Elias er visst ikke med på bildet, han gutten bak vet jeg ikke hvem er.

Elias og Eskil har det moro med å skli!

Dette tror jeg kanskje blir årets julekort-bilde! Jeg smelter, er de ikke skjønne!!

Silje, Eskil, Lilli og Mia.

Eskil ser på og ler av de morsomme apene. Og han sitter akkurat som apen foran han gjør! Hesten er selvfølgelig med.

Her er vi på teknisk museum og den største og den minste tuller!

Inni et romskip!

Julian har det moro med øynene til Po fra Kung fu Panda-happy-meal-boksene fra McDonalds!

Kjærsteparet prøver å ta bilde av seg selv. Dette ble det beste bilde og jeg kan melde om latterkrampe i forsøket! Jeg er såpass grei at jeg skal spare deg for noe av de andre bildene:)

Enda et kjærstepar!

Ha en fortsatt god sommer!

Det skal iallefall vi 🙂

Linda

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

5 Comments:

 1. Så fine bilder! Og Mia i kjole? Og rosa?? Det må være fordi det IKKE er prinsesser på og at det var ilin sin. 😛

 2. Eller Ailin om du vil. ;o)

  • Hehe, ja du kjenner igjen kjolen ja 🙂 Lilli låner den i smug noen ganger. Men ja, den er jo rosa, men ikke så veldig prinsesse-rosa. Det må være det, ellers hadde hun ikke brukt den. Så har hun jo fått den av en veldig kul jente, da! 😀

 3. Det må jeg si,6 barn!!

  Og jeg som syns det er tøft med to:)

  Gammel var du når du fikk førstemann og har alle samme pappa??

  • Hei Nina:)
   Jeg var 20 år da jeg fikk førstemann, og ja; alle har samme flotte pappa:D Jeg syntes også det var tøft med to, og med tre og med fire osv. Det er noe du vokser med. Jeg har jo ikke fått alle på en gang:)

Comments are closed