Hjelp, vi blir filmet!

 

Dette er mannen min sitt innlegg om at vi blir filmet, jeg kommer sikkert til å skrive litt om det selv etterhvert, men for denne gangen bare stjeler jeg innlegget hans, frekt og freidig!

Hjelp – vi blir filmet!

Posted on 21/09/2011 by 

 

For tiden er det ganske kaotisk hjemme hos oss – vi har nemlig opp til flere filmteam som følger oss i nærmest alt vi gjør. For noen dager siden møtte de opp hjemme hos oss kl. 0700 på morningen for å få med seg vår hektiske morgen. I dag hadde vi to filmteam som fulgte oss etter jeg kom hjem fra jobben, hvor kona hadde med seg de tre eldste på en aktivitet – mens jeg var igjen hjemme med de tre minste, bl.a. for å gjøre litt lekser og få de gjennom kveldsstellet forhåpentligvis noenlunde helskinnet.

Mange spør meg hvordan vi kunne finne på å si ja til å være med på dette, men jeg synes det bare er morsomt jeg for å være ærlig. For å si det sånn, gjennom denne serien blir du kjent med meg og oss på en helt annen måte enn tidligere – det kan jeg love deg!

Serien kommer til å gå på FEM over nyttår engang og det skal visst bli 10 episoder av dette her. Det er ikke bare oss de følger da, de har plukket ut 3 – 4 andre familier de også følger, men dette kommer jeg tilbake til når det nærmer seg.  Vet ærlig talt ikke hvor mye jeg har lov til å si om det ennå…

Her er filmteamet som fulgte meg i kveld:

Veldig hyggelige folk – faktisk så hyggelige at man glemmer de er der….

Litt nifst men morsomt også. Lover å fortelle mer etterhvert….

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.