Familiedag på Spenst

For et par uker siden, var det familiedag på Spenst. Da troppet vi opp hele gjengen med unntak av Silje. I aktivitetsparken var det en klovn som lagde liv for barna og ga alle som ville det, ansiktsmaling. Hun var utrolig flink!

Dan-Richard og jeg fikk trent litt også. Men det ble mest leing. For hver gang vi er der sammen, så tuller han alltid. Denne dagen stod han på Rotexen, og jeg på tredemølla som stod tvers over lokalet, vendt mot han. Alle kunne se meg men ikke han fordi de fleste kondisjonsapparatene var vendt mot der jeg stod. Han stod bakerst og tulla. Han ser dum ut og gjør alt han kan for at jeg skal le. Og det er klart jeg gjør. Det må jo se kjempedumt ut! Der er jeg og begynne plutselig å LE, sånn helt uten videre, for ingen ser hva han driver med bak der. Da føler jeg meg så dum.

Den hotte mannen imponerer meg i «planken».

Ekteparet har like sokker på seg, er vi ikke søte?

Jeg digger garderoben på Spenst! Den er moderne og delikat. Men de vaskene er penere å se på enn de er praktiske. Det blir mye vannsøl utenfor vaskene.

Jeg digger den grønne veggen i carèen!

Barna hadde det veldig gøy denne dagen og de fikk flotte ansiktsmalinger!

Vi er riktige så sportye! Og alle var enige i at vi hadde hatt en kjempefin familiedag på Spenst!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Så ut som en fin dag ja! Og de ansiktsmalingene var utrolig fine! 😀

  2. Tusen takk for kommentaren! Det betyr utrolig mye å høre så mye støttende ord, og jeg er glad ting går bedre med deg nå 🙂

Comments are closed