Hva gjør man med en baby ?

Hahaha, jeg måtte le da jeg kom over disse bildene mens jeg lette etter noen andre bilder. Her er min kjære mann, med en ganske nyfødt Eskil som skriker. Mannen min ser ut som om han ikke vet hva han skal gjøre med den lille skrikende ungen. Det er kanskje litt urovekkende siden dette er barn nr. seks! Jeg må le!

På det første bildet ser han litt bortkommen ut, men så er kamera der, og da må han smile, men gutten skriker, og på det siste bildet smiler han bredt mens gutten fortsatt skriker! Hahaha!

Jeg blir litt babysyk av å se den lille rosa babyen min! Han er jo så søt, jeg kan ikke huske at han var så liten. Liten og liten, han veide 5 kg da han ble født.

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Ey… se på lysningen utenfor da… dette må jo være bilder som er tatt sånn rundt kl 04:00 på morgenen etter null søvn…. se heller på hvor godt humør jeg er i TIL TROSS for det du 😛

Comments are closed