Ærender og oppladning til filming!

I dag gjorde jeg masse husarbeid før vi dro ut noen ærender. Da vi kom ut i bilen, mistet Eskil hesten sin på bakken, og selvfølgelig oppi vann! Så nå må den vaskes. Han fortsatte å kose med den, da. Hehe, det ser nesten ut som om hesten er skadet, sånn som Eskil «trøster» den.

Vel, vi dro innom Rygge Storsenter å kjøpe litt gaver til Silje som har bursdag i morgen og vi tok også en hvil i lekekroken.

Så dro vi til biblioteket for å levere noen bøker og låne noen nye. Det ble en heller kort tur, for Eskil bare rev bøker utover og jeg fikk ikke gjort så mye annet enn å rydde etter han. Det ble litt slitsomt.

Etter det dro vi innom Lefdal for å levere Silje sin mobil til service. Til slutt dro vi til skolen for å hente barna. Vi kom tidlig, og da fikk Lilli og Eskil lekt masse ute i det fine høstværet!

Hvis du synes det ser ut som om Lilli har noe i panna, så har du helt rett! Hun liker å klistre på seg merkene fra epler og appelsiner.

Da vi kom hjem, var det lekser og mat. Klokka 1700, dro Julian, Elias og jeg ut for å handle gave til Silje, før vi dro videre til aktivitet i kirken. Jeg ringte Dan og ga han ordre om å gjøre lekser meg Mia, legge Eskil og rydde hele huset. Men stakkars mann kom ikke engang hjem til ferdig varm middag. Og plutselig kom Bestemor (min mor) på døra og skulle hente et par slipemaskiner som jeg hadde glemt å legge frem. Jeg var jo opptatt med mitt og ba han bare lete i verktøyskapet mitt (lykke til med det, liksom), eller på det andre stedet jeg har verktøy, øverst i skapet inne hos Lilli.  Bestemor hadde også med seg min fantastiske niese, Ingrid, som så at Dan så nokså bortkommen ut, så hun foreslo at de skulle komme inn å hjelpe han litt. Og vips så var hele huset blåst. Tusen takk Ingrid og mamma. Dere er noen engler!

Det var nemlig en veldig viktig oppgave Dan fikk, for i morgen tidlig kommer tv-teamet igjen, for å filme at vi vekker Silje med sang og gaver. Det er alltid jeg som er den som fikser opp til det. Jeg vil jo gjerne at det skal se litt ok ut her. Og i kveld var ikke jeg hjemme, og det ville være så kjedelig hvis det ikke kan se ok ut her bare fordi jeg ikke var hjemme kvelden før. Skjønner?

Vel, jeg tror Silje blir fornøyd i morgen!

Nå stuper jeg i seng og lader opp til hyggelig besøk på morrakvisten!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.