30 dager dagbok – dag 6. Bursdagsfeiring og kutt ved øyet!

I dag har jeg igrunnen bare vært hjemme. Jeg har gjort husarbeid, og vært litt trøtt. På vei til skolen for å hente barna, handlet jeg inn til bursdagen til Silje. Så hjem og sette igang barna med å fikse litt i huset, mens jeg hentet Mia som var med en venninne hjem fra skolen. Vi plukket også opp Dan på togstasjonen.

Vel, så var det bursdagsfeiring med mange flotte jenter. Det er så spesielt å se disse jentene bli store.

Vi hadde noen av våre voksne venner over også. Ungdommene var nede og vi voksne var oppe.

Jeg sendte Dan ned for å hysje på barna som vi hadde lagt, og han kom tilbake med kutt på øyet. Vi lo litt av han, og lot han fortelle hva som var skjedd. Han skulle gi nattakos til Mia som lå i underkøya, og da han reiste seg opp, skalla han hodet i skrivebordskanten. Hahahaah!!!

Så nå må jeg stelle veldig pent med han, da, stakkars lille kløna. Hahaha!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Comment:

  1. Uffda…..du får stelle pent med han. gi han litt ekstra omsorg 😉

Comments are closed