30 dager – dag 12, 13, 14 og 15. Filming stort sett!

De siste dagene har gått så i ett, så da passer det bra å slå de sammen her også. Torsadag spilte jeg squash med venninna mi, Katinka Bakkland. Hun blir å se litt av i sereien som vi filmes til også. Film-teamet var også på plass og denne dagen var det gutta som ble filmet på taekwondotrening. Det var morro. Dan Richard ble også filmet på sin trening, og han ble helt pumpa!

Fredagen var det ikke filming, så da fikk huset gjennomgå en skrekkelig nøye rydderunde som en slags forberedelse til lørdagen hvor det var på`n igjen med filming.

Lørdagen var veldig morro. Vi kjøre barna bort til noen venner av oss, så ble Dan og jeg filmet i en laaaang spørsmålsrunde. Da var stua og kjøkkenet rigget opp med diverse lamper.

Her synes det godt at vi trenger å fiske både tak, vegg og gulv etter at jeg rev veggen mellom disse to rommene.

Etter noen timer med dette, ble barna hentet. Da skulle Silje være barnevakt mens Dan og jeg dro på date. Daten kan jeg ikke si noe om ennå, så det får du bare vente med å se til det kommer på tv. Men det ble iallefall veldig koselig.

Daten var i Oslo, og en av gutta i teamet (ikke det teamet som filmet denne kvelden) hadde 30-års dag og hadde fest på Rubber i Oslo. Vi ble invitert med dit en liten tur. Det var kjempehyggelig.

Her er vi innom festen: Jeg, bursdagsbarnet Jørgen, Dan og Pål. Jørgen er produsent og Pål er kameramann.

Sjekk den fiiine nye jakka mi! Den er fra Nomar i Rygge storsenter. Det er der jeg har mest klær fra. Jeg finner alltid klær som passer meg godt, og jeg får alltid så god hjelp. Damene der er veldig hyggelige alle sammen!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

5 Comments:

  1. Fyttibøtta så moro det var – men FY så sliten jeg var etter den treningen der. Hjalp jo ikke akkurat at jeg hadde vært dårlig og hjemme fra jobb to dager og fortsatt var skrall da kan du si….

    Den jakken er møkka fin på deg! Heldiggrisen!

  2. Veldig spent på å se dere på tv!! Vet du noe om når det er sendestart?
    😀

  3. Smilene deres ser veldig overbevisende og ekte ut må jeg si 😛 (på bildene av dere ved kjøkkenbordet)

  4. Pingback: Når kommer dere på TV??? | Absolutt hjemme

Comments are closed