30 dager – dag 19, 20, 21, 22, 23, 24. Det går i ett!

Jeg fikser ikke dette. Altså det å skulle skrive noe hver dag. Du ser jo hvordan det går. Jeg har jo ikke tid til å skrive hver dag, jeg! Men samtidig så er jeg sånn at jeg MÅ fullføre det jeg begynner på, derfor gir jeg meg ikke. Så her kommer en kjapp oppsummering av de siste dagene:

Dag 19, fredag. Denne dagen var det filming her hjemme. Jeg tror det gikk bra, vi følte iallefall det.

Dag 20, lørdag. Ja, dette var en travel dag. Kl 09, kjørte jeg de tre minste til min mor i Fredrikstad, og guttene slapp jeg av  hos min søster i Råde. Så dro Silje og jeg til et arrangement for jenter her i kirken i Moss. Det er et arrangement som er en gang i året. Senere denne kvelden skulle det være en dans i kirken også, for ungdommene, og denne gangen var det vi jentene i Moss som hadde ansvaret for å pynte. Temaet var «Lady og Landstykeren». Vi pyntet med snorer med klær på, det ble ganske fint. Vi pyntet også bord med rutete duker. Dette gjorde vi tidlig på dagen, før jente-arrangementet. Vel, klokken 1300 til 1800 var det forskjellige aktiviteter for alle de 60 nydelige jentene. Klokken 1700 tok jeg turen innom kjøkkenet. Der var den flinke lederen for guttene i full sving med å lage middag til over 60 personer til dansen litt senere. Ikke noe stress for han! «Og dere har vel fikset kaker»? spurte han meg. «Ehhhh har vi»? Nei, for det hadde vi nemlig glemt. Så da tok jeg et par telefoner. Blandt annet ringte jeg til min venninne Linda, som også har seks barn:

«Hei, Linda! Du, vi har blingsa litt her vi, så vi mangler litt kaker til i kveld. Kunne du tror du, lage en kake eller noe sånt som jeg kan stikke innom deg å hente etterpå, rettere sagt om en times tid?»
De fleste ville vel trodd jeg var rar i hodet. Men Linda vet hvordan det er. Hun vet at man kan glemme ting og noen ganger være avhengig av en håndsrekning fra andre. Hun har dessuten mye å gjøre, derfor var hun rett person å ringe til. Det er kanskje litt rart synes du, at jeg ringte henne som har så mye å gjøre. Vel, når man har mye å gjøre får man ting gjort. Sånn er det bare.

«Jada, det skal jeg nok fikse, bare stikk innom etterpå du, så skal jeg ha noe klart». Det var det Linda svarte.

Sånn skal det være! Vel, men vi skulle jo ha kaker til over 60 personer, så Kjersti, som også er en av lederene for jentene, lagde også en kake, og selv dro jeg hjem og lagde en kake jeg også. Mens den avkjølte seg, hentet jeg guttene. Deretter var det på med glasur, og dra tilbake med kake fra meg og fra Linda. Og det ble nok! Faktisk ble det igjen 5 biter tilsammen! Jeg hadde med tre jenter hjem. De var her hele kvelden sammen med Silje. Etter å ha levert kaker, lagde jeg mat til oss. Da var klokka blitt 2100. Dan hadde vært i Oslo på et seminar hele dagen. Det var en hyggelig kveld med bare store barn i huset.

Dag 21, søndag. Vanlig dag i kirken, etterpå hentet vi de yngste hos min mor. Og selvsagt spiste vi mat der. Vi fikk også akupunktur. Både min mor og min yngste bror studerer det og er også i ferd med å åpne sin klinikk hjemme.

Dag 22, mandag. Jeg var på Spenst med Katinka. Vi tok en spinning-time og fikk vondt i rompa. Resten av dagen gikk til lekser og andre ting. Jo, forresten. Lilli hadde bursdag! Hun ble 5 år! Festen skal vi ha til helgen. Mia vasket lampa, som mangler endel prismer. Jeg har lyst til å bytte ut hele lampa snart.

Den nye tingen hjemme nå er å spørre meg: «Kan jeg hjelpe deg med noe»? Da blir de satt igang med litt av hvert, og vi får gjort endel hjemme.

Dag 23, tirsdag. De som skal begynne i 1. trinn til høsten var invitert til å bli med på uteskole denne dagen. Jeg ble også med. Eskil også, såklart. Det var hyggelig. Desverre hadde jeg ikke med kamera, og telefonen var nesten utlada, så det ble ingen bilder derfra.
Etter skolen, var det lekser, så kjøre gutta til trening. Dan og jeg hentet de nye gifteringene våre. De er FETE!!!

Nå har vi endelig gifteringer igjen! Tusen takk til mamma som donerte sine gamle ringer til dette formål.

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.