Kos, kos og maling og trening!

Dagen i dag har vært helt fantastisk! Først sendte vi barna avgårde til skolen. Så kom Eskil tuslende ut fra rommet vårt og ville ha mat. Da fikk han det. Etterpå gikk vi inn i senga igjen og koste oss i nesten en time! Så stod vi opp, og Lilli ville ha litt frokost. Jeg dusja litt. Eskil tok en helt rolig dag! Jeg fant ut at jeg ville male. Fant frem en hylleplate og noen hylleknekter og noen knaggrekker og armatur til en trelampe. Mens jeg malte, stod Eskil bare ved siden av meg og koset med hesten sin. Da jeg hadde gjort det, flekket jeg over en vegg med kvistlakk over kvistene. Eskil var hele tiden rett ved meg og enten lå, eller stod og koste med hesten sin. At det går an å være så søt! Forresten så var det i dag første gangen at jeg brukte høvelbenken til sånne ting jeg hadde ment å bruke den til. Den er som regel dekket med klær eller alt mulig rart.

Lengst bort i korridoren her, til venstre, er rommet til Mia, rommet til høyre er rommet til gutta, og den nærmeste døra er til badet. Rett overfor badet ligger rommet til Silje.

Jeg fikk iallefall gjort mye i dag. Ikke så mye husarbeid, kanskje, foruten å kjøre et par vaskemaskiner og moppe gulvet og lage mat og sånt. Men i morgen blir den store husarbeidsdagen. Da kommer hele klassen til Julian hjem hit for å ha filmkveld. Jeg jobber ganske bra under press, så jeg regner meg at jeg har nok fire pizzaer klare, samt et ryddig og nyvasket hus i morgen klokken 17.00.

Jeg har også trent pilates i dag. Det gjorde jeg mens jeg hjalp Julian med lekser. Men mest av alt har jeg kost meg så mye med Eskil i dag. Dette har vært en sånn maksimalt kosedag som jeg skal leve lenge på! Jeg tenker at i dag var det veldig bra han ikke går i barnehage. Da hadde han ikke fått trukket seg sånn tilbake og tatt det så rolig som han har gjort i dag. Og ikke minst hadde ikke jeg fått kost så mye med han. Vi koser jo mye hver dag, egentlig, men i dag har det vært ekstremt mye kos!

Ellers var det pannekaker til middag.

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

8 Comments:

 1. Det var et deilig innlegg.
  Gleder et mormorhjerte 🙂
  Ha mange flere slike dager 🙂

 2. Var Eskil litt syk den dagen kanskje? Han er jo søt da

  • Det bildet er ikke fra denne dagen, hvis det var bildet du lurte på. Men han har vært med på mye de foregående dagene, så han var kanskje litt sliten:) Men det var bare behagelig. Han var kanskkje sånn som Emma er til vanlig, hehe:)

 3. Godt for han å bare slappe av sikkert, men blir det ikke kjedelig ?? Mine to er jeg veldig glad for at har vært (og er) i Bhg. Skal ikke gå inn på noen diskusjon, men hva gjør han for å bruke tiden hele dagen hjemme ? Det blir jo ikke de samme aktivitetene som i en Bhg ? Mulig du har skrevet noe om dette tidligere , men jeg bare er litt nysgjerrig . Kjeder ikke du dg og hjemme ?

  • Nei, jeg kjeder meg ikke i det hele tatt. Jeg storkoser meg. Visst kan jeg være veldig sliten og lei noen ganger. Men ikke så lei at jeg ville vurdert noe annet. Hva han gjør for å bruke tiden hjemme? vel, han har jo en storesøster hjemme også. Vi er på spens der han leker i en diger aktivitestspark (600 km2 med ballbinge, trampoliner, klartemuligheter mm) minst to ganger i uken. Vi drar på biblioteket innimellom, går tur i skogen og andre ting. Han får absolutt dagen til å gå. Som oftest er han meget aktiv, men noen ganger som de siste to dagene har han tatt det mer med ro. Jeg tror ikke han ville kunnet gjøre det om han måtte i barnehagen. Vi koser oss gløgg ihjel. Når brødrene kommer fra skolen leker de masse med han og han ler og blir helt vill. Han har det som plommen i egget:) Til høsten begynne storesøster på skolen, da blir det bare han hjemme, og da er han tre år. Da er det mulig jeg vurderer noe barnehage for han. Men sånn det er nå fungerer det kjempefint:)

   Men jeg skjønner at noen kan lure på hva en liten gutt gjør om han ikke er i barnehage, det er jo ikke så vanlig nå det. Han lærer mye om husarbeid også, forresten. Han «hjelper» meg mye:)

 4. Syns det her høres helt topp ut jeg ! Hadde vi hatt råd og muligheten , så muligens vi hadde gjort det samme… Tror egentlig at jeg hadde gått på veggene etter bare noen uker (dessverre). Er både moro og spennende å følge bloggen din. Virkelig 🙂 Stå på. jeg tror nok at deres unger har det topp, slik dere har det. Virker slik 🙂

  • Hehe, vi er forskjellige vettu. Jeg tror jeg hadde blitt gal av å jobbe ute. Iallefall nå. Senere kommer jeg nok til å gjøre det, men føler ikke at tida er der for det enda. Håper jeg kan være hjemme en god stund til:) Tusen takk for at du følger med:) Vi har det helt topp alle sammen:)

Comments are closed