Photoshoot – mye å forberede!

I dag skal vi til et studio i Oslo på en photoshoot i forbindelse med det tv-programmet vi har  blitt filmet til i hele høst. Når en familie på åtte personer skal på shoot, er det utrolig mye å forberede.

Alle skal ha med to skift hver. Ikke noe grønt og ikke noe med for mye mønster, og ikke for uformelig.
Rene sko.
Rekvisitter, ting som er typiske for de forskjellige barna.

Mia er iallefall fotogen. Og Lilli har som regel poseringene i orden.
Det å pakke alt dette er èn ting. Jeg skal hente barna på skolen og derfra drar vi direkte til Oslo. Det høres nok helt uproblematisk ut. Men det er det ikke. For de må jo ha mat! Og vi rekker ikke å stikke innom et sted å spise. Så da må jeg forberede en slags middag i bilen. Noe mat som det ikke blir for mye klin ut av, eller smuler. Det er nok ikke til å unngå. De må ha mat av noe slag. Hadde jeg hatt tid kunne jeg laget pizzasnurrer, men jeg trenger på bruke tid på meg selv. Jeg skal jo også bli tatt bilde av og vil gjerne se så bra ut som jeg kan. Jeg må for all del ikke glemme å pakke klær til meg selv! Jeg har forresten klær fra Nomar. En fin butikk på Rygge Storsenter. De har også en butikk på Amfi, men vareutvalget er noe forskjellig.

Vel, da var det klær og mat. Men ikke bare det. Nesten hver dag på vei hjem fra skolen er det noen som krangler! Det er irriterende det, at noen krangler i bilen mens jeg kjører, for ikke å snakke om livsfarlig! Barna har hatt en lang dag, er sliten og sultne, så den største jobben i dag er å holde en god stemning i bilen inn til Oslo. Jeg vil ikke ankomme studioet med en haug sure og grinete unger!

Sånn som været er i dag, vått og grisete, blir nok den nyvaskede bilen nokså møkkete igjen også.

Jeg håper bare alt går bra i dag. At jeg ikke glemmer noe, at alle er glade og på sitt beste, og ikke minst at jeg har gått ned 10 kg innen jeg ankommer Oslo. Det hadde vært fint.

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

5 Comments:

  1. Stå på supermom! Dette klarer du! Du er så vakker – så bildene dine blir det nok ikke vanskelig å ta. 🙂 Lykke til!

    • Takk, Sigrid. Jeg skal være veldig letta når vi er tilbake i kveld. Jeg hater å kjøre i Oslo også, så det er noe jeg ikek gleder meg kjempemye til heller. Men det går vel:)

  2. Lykke til 🙂

  3. Jeg er helt måløs av alt du må forberede innimellom. Tingene vi ikke tenker over hvor mye forarbeid som behøves. Du er flink! Flinkest!

    Jeg gleder meg masse til å få referat fra hvordan det gikk og ikke minst se bildene når de er ferdige. Det skal bli kjempe gøy å se TV programmet når det kommer også. «kjenner» jo dere litt føler jeg.. 😀

Comments are closed