Det viktigste stedet å pynte til jul, er i hjertet!

Vi feirer jul av ulike grunner. Mange er ikke religiøse, men feirer jul fordi det er en hyggelig tradisjon. Mange feirer jul av religiøse grunner, som jeg. Mange er religiøse, men feirer ikke jul. Barn på skolen er involvert i julespill. Vi synger og hører julesagner om budskap om  håp og kjærlighet. Vi hører sanger om nisser og familiesammenkomster, om fred og kjærlighet. Vi pynter med stjerner og hjerter, men også nisser og enlger. Vi dekorerer vinduene og pynter juletre. Det er så fint og flott, virkelig. Jeg liker at det er pyntet rundt dører og på busker og trær med lys. Jeg gjør det jeg også.

Når vi først pynter så flott, er det ett sted vi også må huske på å pynte. I hjertet. Julens budskap for meg er at Jesusbarnet ble født. I det ligger så mye håp og kjærlighet.
Man blir minnet på de virkelige verdiene nå i julen. Familien. Familiene samles, vi viser omtanke for andre. Vi sender julekort og gir gaver. Alt dette gjør noe med humøret og følelsene inni oss. Jeg synes det burde gjøre det iallefall.

Ikke glem å pynte i hjertet også. Tilgi fortere, smil oftere, le mer, gi mer av deg selv, gjør flere gode ting. Og for all del, når du tar ned julepynten, så la den gode julens følelse bli med langt ut i det nye året!

God  jul!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.