Skjær løk uten tårer. Advarsel; sterke bilder!

Vi har det ganske festlig her når mannen ordner på kjøkkenet. I dag lagde han tacosuppe og det innebærer skjæring av løk. Vi har en liten løkskjærer fra tupperware. Men ærlig talt, den er jo ikke akkurat kjempepraktisk. Løken må uansett skjæres i forholdsvis små biter for å bli kuttet opp inni den. Og da er man jo like langt, for da har jo løkdråpene nådd øyet alikevel. Når løken alikevel må skjæres i er det ikke noe stort problem å bare skjære den opp slik du skal ha den når du først er i gang. Det blir totalt mindre styr for da slipper du å rengjøre løkskjæreren. Men så var det disse tårene da.

Løsningen kan for eksempel være svømmebriller. Det hadde nok ikke sett fullt så dumt ut, men vi  fant bare dykkemaske. Og det så jo utrolig dumt ut. Vi lo godt da Dan Richard gikk rund med den. Det var en barnemodell, og han har ikke akkurat et barnehode, så dermed så han ekstra dum ut, for leppene tøt utover og vi holdt på å le oss i hjel.

Men det funka iallefall, vi kan melde om INGEN TÅRER! Men derimot MYE LATTER, og det er jo bare bra!

Tenk at det går an å se så rar ut! Ganske fascinerende. Han prøvde jo ikke akkurat å se så smart ut heller, da.

Vi vet ikke hvem av oss som kler de best, men jeg har iallefall ikke så stort hode, så de sitter finere på meg. Men vi lo mest av Dan Richard.

Det ble mange hermetiske bokser etter den middagen (hakkede tomater i bokser og maisbokser), så de skal jeg ta med ned i verkstedet mitt å lage sånne fine lysestaker til t-lys. Jeg skal lage hull med hammer og spiker, og kanskje hvis du er heldig så får du en sånn i posten?

God jul!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

12 Comments:

 1. Herlig! Imponerende bilder, hehe

  Tror jeg må lage et innlegg hos meg selv med løkråd uten gråt. Har et par andre, som virker og som tar seg bra ut på bilder.

 2. Pingback: Løkkutteråd uten gråt « Lammelårtanker

 3. Veldig morsomt 🙂 hehe.. Skyll løken i kaldt vann neste gang? Kanskje det hjelper 🙂

 4. Jeg brukte svømme briller hos Katinka en gang da vi skulle kutte løk til et eller annet 🙂 Vi hadde det kjempe gøy, å som du sier….ingen tårer 🙂 Viss du er heldig, så kan det være du får se bildet av Katinka 😀 hehehehehe

 5. Ett tent stearinlys spiser opp løkdampen = null tårer 🙂

  Har vanligvis ikke plager med tårer etter et å ha skjært opp et par store løk, men var en gang med på å skjære opp flere kasser purre og da var det godt at det var tent stearinlys ved skjærefjøla

 6. Morsomt morsomt morsomt. Prøv å sette en skål med eddik i nærheten

 7. Takker og raister av latter.
  Ha en fin mandag 🙂

Comments are closed