Mitt juleverksted, men nå skal jeg male hele huset!

Jeg er så glad for at jeg har klart å rydde frem høvelbenken min. Den står inne på vaskerommet og var dekket med tøy og masse rart. I hele desember har jeg hatt juleverksted der inne. Jeg har sagd og malt masse hjerter.

Blikkboksene var fine å male, jeg hamret hull i de så de ble fine lykter, men jeg glemte å gi de bort i gave. Det var mer et eksperiment. Korktavla som henger der, har jeg malt rammen på. Jeg venter på at det perfekte stoffet skal dukke opp så jeg kan feste det som bakgrunn på hele tavla. De malte knaggrekkene kan passe fint til kroktavla. Lampa og den ene knaggrekka har allerede fått en plass på rommet til Mia. Jeg prøver å rydde der nede så jeg kan ta noen bilder. Men så mangler jeg et forheng eller en lampeskjerm eller noe, så  det må bare utsettes. Rommet til Mia er det koseligste rommet i huset.

Alle i familen fikk et slikt hjerte, noen venner fikk også det. De er sagd ut med stikksag av en tynn plate, så er de pusset rundt kantene, til sist malt to strøk med oljemaling av den fargen jeg hadde som jeg syntes passa fint. Jeg lagde endel stjerner også, men det var mye enklere å lage hjerter, så jeg holdt meg til de.

Nå når juleverkstedet er over for denne gang, har jeg masse annet jeg skal male. Jeg skal pusse opp hele huset i rekordfart. Jeg har allerede nå i dag malt huset utvendig og innvendig alle rom. Jeg har bare gulvene igjen, de tar jeg i morgen. Jeg vil vise det frem når det er ferdig om noen få dager, tenker jeg. Da skal det dekoreres og bli så flott! Det skal bli drømmehuset – for en fem år gammel jente. Til jul fikk jeg en liten barneseng som vil passe perfekt på barnerommet.

Slik så huset ut før jeg satte igang:
Jeg har masse som står i kø og roper etter å bli malt! Jeg gleder meg til å ta fatt på alt sammen.

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Tusen takk for fine hjerter. Vi har hengt de på juletreet. Utrolig at du rekker alt Linda. Ha en fortsatt fin jul 🙂

    • Bare hyggelig! Jeg synes de ble ganske fine selv, dere er heldige som har fire, for da har dere mange til juletreet. Jeg har fortsatt noen liggende, så kanskje jeg skal gjøre de ferdig å ha på vårt juletre også. Har hengt opp ett, men hadde gjort seg med flere:)

Comments are closed