Slik var nyttårsfeiringen vår med 18 barn og 8 voksne – Ikke noe stress!

Vi var mange samlet til nyttårsfeiring her hos oss. Totalt 18 barn fra to til femten år, og åtte voksne. Jeg lager selvfølgelig ikke mat til alle disse. Alle bidrar og tar med litt mat hver. Vi hadde tre kalkuner, og i tillegg litt julepølser og medisterkaker. Ellers hadde vi walfordsalat, poteter, grønnsaker, saus og tyttebær. Det hele var helt ukomplisert. Jeg var ikke engang stressa tidligere på dagen. Jeg malte litt som jeg pleier, handla litt og Dan Richard vasket gulvene.

Vi spiste ikke alle samtidig. De minste fikk sette seg til bordet først, etterhvert som det ble ledig plass, kom det andre barn til bordet.

Her er det vakre Katinka som serverer litt.

Nede i tv-stua var det film hele kvelden, og guttegjengen spilte nintendo ds store deler av kvelden. Det var en guttegjeng på 5 gutter fra 7 til 11 år.

Da alle barna hadde spist, var det oss voksen sin tur. Da var klokka ca 20.00. Vi satt lenge ved bordet. Alle hadde også med dessert og snacks også. En av mammaene, Katinka,hadde tatt helt av. Hun lager så mye godt.

Eskil liker cake-pops!

Vi trakk til sofakroken etterhvert og spilte kule spill helt til klokka var 24.00 og vi skulle ut å se på rakettene.

Etter rakettene, gikk vi inn igjen. Ingen barn hadde sovnet enda. Eskil og Emma ble lagt i hver sin seng på vårt soverom. En liten søt jente som heter Lea, sovnet i Lilli sin seng. Lilli la seg i overkøya på Mia sitt rom. Noen sovnet i sofaen i tv-stua og på gulvet der nede på store puter og zakosekker. Vi spiset snacks og kaker og spilte Taboo til kl 0500.Vi holdt på å le oss i hjel flere ganger og det var så utrolig moro! Det fortsatt våkne barn rundt omkring.

Det var i det hele absolutt helt uproblematisk å ha så mange her til nyttårsfeiring. Alle hadde noen å være sammen med og ingen gråt eller skada seg på noe vis. Det ble ikke servert noe form for alkohol, så vi er beviset på at man kan ha det kjempegøy uten en dråpe alkohol. Og ingen barn trenger å uroe seg for foreldre som drikker.

Det var en morsom feiring. Vi sov til kl 12 1. januar.

Godt nyttår!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

5 Comments:

  1. er 15 jeg da, men 😛

  2. Kjempefin bloggpost, med godt poeng angående alkoholbruk!

Comments are closed