Takk for at jeg er gift med akkurat han!

Noen ganger kan man jo lure på om man var sinnsyk i gjerningsøyeblikket, altså da du giftet deg med han du er så irritert på. Noen ganger skjønner du ikke hva du gjør sammen med han, han skjønner jo ingenting. Han klarer jo ikke den enkleste ting!

Jeg lærte et godt triks av min smarte mor. Hun var jo gift med min far. Han er død nå, dessverre. Men hun vet hvor frustrert en frue av og til kan være.

«Det jeg gjorde, Linda, da jeg var irritert på pappa, var at jeg ba og takket for at jeg var gift med akkurat han»!
Ehhh, javel? Og det når du var sint på han? Logisk? Nei, ikke akkurat.
Men det gjorde hun.

«Og da jeg gjorde det, Linda, ble jeg så glad i han igjen og syntes han var fantastisk, og neste gang jeg så han igjen, senere på dagen, hadde jeg helt glemt at jeg var sint på han»!

Jeg må jo innrømme at jeg har benyttet meg av dette trikset noen ganger, og det er et av de smartest rådene jeg har fått. Det skjer noe med deg når du ber, eller mediter gjerne heller om det er mer passende for deg. Iallefall, når du gjør det, åpner du for ærlige følelser og du kan la det gode komme tilsyne.
Han som gjør deg frustrert er i grunn ganske ålreit alikevel, og litt søt og kul og snill og for ikke å snakke om kjekk og sexy! Han er faktisk drømmemannen tross alt, det var han du giftet deg med, og det er du faktisk overlykkelig for!
Slik kan din innstilling forandre seg.

Når det er snakk om mishandlig, er ikke dette trisket, tror jeg, da må du komme deg vekk, jeg snakker mer om normal frustrasjon og irritasjon. Arlvorlige problemer er noe helt annet.

Ha en fin dag!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

9 Comments:

  1. Så unge dere ser ut. Dere må ha vært gift lenge;) En klok mor har du dessuten!

  2. Dere så utrolig nydelige ut! Og jeg kan gjerne bruke din mors råd fra nå av! Jeg er jo forlova og blir fort irritert på han, hehe

  3. Nydelig Linda:) Et godt råd fra en god mor( nå tenker jeg på deg:)) En MÅ godta at den andre part ikke tenker som en selv, dessuten er han jo mann og som kjent er menn og kvinner forskjellige – også psykisk!

  4. Når jeg er i 160 over noe som irriterer meg ved den beste av oss, pleier jeg å spørre meg selv, Hvem ville du ha hatt i stedet. Svaret er alltid. Ingen andre, jeg vil ha den jeg har 🙂

  5. Du har ei klok mor 🙂 Når eg vert irritert på sambuaren min, pleier eg å stoppe opp og tenke over det eg har å vere takksam for. Går nok ut på det same 🙂

Comments are closed