Bilder av dukkehuset med møbler. Endelig!

Endelig har jeg fått skaffet litt møbler til dukkehuset. Jeg ser at jeg må nok skaffe mer møbler til stuen og kjøkkenet også.
Jeg har lenge vært på utkikk etter passende møbler. På en lekebutikk kjøpte jeg en liten barneseng. Den tilhører serien «The sylvanian family», de søte små, er det kaninfamile tro?
Vel, denne sengen kosten alene 99 kr.
Så gjett om jeg ble glad da jeg på østenfor fant et helt sett med møbler til et helt rom for bare 148 kr! Og de er i tre og er  i merket «Play Toy». Barnesengen i dette settet har t.o.m en uro over sengen! Og det hørte med en liten baby, vogn, stellebord og barnestol! Det kaller jeg en god deal! Det ble med meg tre sett hjem. Soverom, babysett og baderom.

Menneskene følger ikke med i settene.

Jeg ser jo at jeg ønsker å skaffe finere møbler til kjøkkenet. Jeg må nok ha kjøkkensettet også. Det er ikke så lenge til bursdagen min, så da jeg kan ønske meg det!

 Du kan tro dette har vært en morsom prosess. Male alle veggene, finn frem til fine «tapeter», skaffe møblene, vente på at det skal tørke og herdes.
Barna leker med det hele tiden nå, de flytter rundt på møblene. De som bor i huset er blant annet Polly Pocket og andre dukker og dyr som passer inn.

Skal si huset fikk seg et løft. Slik så det ut før jeg startet:
Både mor og barn er fornøyde, men jeg er ikke helt sikker på hvem som liker det mest.

Håper du likte det og kanskje har du et gammelt dukkehus stående selv, eller finner et på et loppemarked en dag som du kan male.

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

11 Comments:

  1. Det ble jo kjempefint, og møblene matchet jo i fargen til og med. Bra jobbe Linda.

  2. Utrolig flott linda!

  3. Så artig å se det ferdig. Det ble helt nydelig. Flinke Linda 🙂

  4. yøss det ble kjempe fint!

  5. Pingback: Rydde i huset | Absolutt hjemme

Comments are closed