Endelig litt Linda-tid!

Jeg har fått gjort alt jeg hadde på «Må gjøre»-lista i dag. Vi fikk også kjøpt skøyter til gutta. Mangler bare til Mia nå.
Jeg inviterte oss bort til noen venner av oss i kveld. Men da vi kom hjem etter å hentet barna på skolen, kjørt innom diverse butikker, innså jeg hvor mye lekser vi skulle igjennom, og jeg hadde antydning til vondt i hodet. Så jeg gjorde noe jeg aldri gjør; jeg avlyste. Det var veldig smart, for ellers hadde vi ikke rukket alt vi skulle.

Vel, det er mandag, og det var tid for hjemmeaften igjen. Vi gjorde noe som alle likte. Jeg hadde laget ark til alle med ruter på og skrevet forskjellige ord i hver rute. Ordene var fra en tekst jeg skulle lese for dem. Så skulle de følge godt med, og krysse av når de hørte ord fra sine ark. En slags bingo. Også så stille det var mens jeg leste. Dette kan jeg anbefale!

Etterpå hjalp Lilli Mia å lage kakao til alle.

Silje la Eskil, guttene lekte litt, og så bar det i seng. De hvite flekkene på veggen på badet, er sparkel, som jeg håper jeg får slipt flat i morgen. Jeg skal male veggene der.

Jeg gikk meg en tur, og fant en skøyteis ikke så langt unna som vi nok skal teste ut. Det er en gate jeg liker så godt å gå igjennom når jeg går tur, med noen skikkelig fine inngangspartier som jeg drømmer om å ha selv en gang.

Da jeg kom hjem så jeg på «Familjen Annorlunda» som startet med en ny sesong i dag. Det handler om familier i Sverige med uvanlig mange barn. Det elsker jo jeg. Jeg har jo bare seks barn, som er lite i forhold til de. Jeg elsker å se på det. Vi har ikke kanalen på tv, men på nettet er den siste episoden tilgjengelig i syv dager.

Det er enda morsommere for meg å se det nå, enn før. For nå vet jeg selv hvordan det er å ha kamera og mikrofon rundt oss. Når vi skal ut, så filmer de, og så må vi gå inn sånn at kamera kan gå ut og vi må gå ut på nytt så de kan filme oss når vi kommer ut. Og jeg vet hvor slitsomt det kan være når barna ikke oppfører seg akkurat slik som man hadde tenkt.
Du kan prøve linken til Familjen Annorlunda over og se programmet selv, det er kjempekult.

Jeg har grudd meg litt i det siste til vi skal komme på tv, men nå tror jeg det blir gøy å se. Jeg vet foreløbig ikke når det kommer, venter tålmodig 🙂

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

 1. Det er så kjekt å få innblikk i hverdagen deres Linda! Og for et flott tips med den lese-bingoen 😀

  Håper Tirsdagen blir kjempe fin og at dere har like fint vær som vi har 🙂

 2. Nyt husmorferien, det er godt å få ladet batteriene innimellom. Bare husk at det er lov å hvile litt også, fort gjort å ha lyst til å gå løs på mange prosjekter når man endelig fått litt mer tid, men når hverdager kommer kan det være man angrer på at man ikke hvilte mer da man hadde sjansen.

  Vi bruker å ta en uke hver hvor vi tar med barna hjem til familiene våre. Dermed får begge en uke alene hjemme, familiene får besøk og barna får lang ferie. Vinn-vinn for alle parter.

  • Linda C. Hagen

   Jeg har en lang To to-liste, men ikke så store ambisjoner om å komme så langt. Jeg tar det med ro og gjør det jeg har lyst til. Jeg har ennå ikke vasket kjøkkengulvet..og kanskje gidder jeg ikke det heller, haha. Får se 🙂 Jeg skal i allefall ikke slite meg ut nå som jeg har litt fri 🙂

Comments are closed