Min gjøre-liste i dag pluss et genialt tips om å utnytte plasssen!

God mandag! Vi har hatt en super helg! På fredag hadde vi mange venner på besøk og vi lo og spiste masse gode saker frem til kl 0200. Jeg gjorde et eksperiment. Jeg gjorde ikke så mye som jeg pleier. Jeg droppet å lage noe selv, bare kjøpet noe, og jeg droppet å slite meg ut på å gjøre rent huset. Så tv-stua var ikke støvsuget. Og vet du  hva? Det gikk helt fint:) Alle hadde det koselig, og alle hadde minst èn latterkrampe, selv uten at alt var strøkent her:)

På lørdagen var vi ute å stod på skøyter. Det er et supert tiltak i Moss at det nå er sprøytet  til is rundt paviliongnen i sentrum. Isen skal fortsatt jobbes med så den blir optimal. Den var litt ruglete og hullete. Men det var musikk der og salg var vaffler, pølser, og varm drikke. Vi var der med en vennefamilie, og alle hadde det veldig morro. Tiden gikk altfor fort!

Søndag var vi som vanlig i kirken. Jeg var ikke helt i form. Jeg hadde en veldig lei uke forrige uke, men ble veldig glad da jeg oppdaget at verden ikke holdt på å gå under, det var bare tid for den månedlige kvinnelige greia:)
Julian lagde brownies til dessert. På søndager  er det nå blitt en ny tradisjon her i huset, at pappa lager middag. Han har da spesialisert seg på tacosuppe. Så det har vi nå hatt tre søndager på rad. Men i går utvidet han reportoaret, og lagde det med kylling.

Nå er dagen i ferd med å ta form her og jeg skal sette opp en gjøre-liste:

Må gjøre: Vaske og rydde kjøkkenet, forberede hjemmeaften til i kveld, ta en runde på vaskerommet, ha «hjemmeskole» med småbarna, lage middag, vaske badet oppe.

Bør gjøre:  Fjerne møbler og saker som ikke trengs på soverommet, reparere noen plagg, dekorere skapet hos Lilli, henge opp en ferdig malt hylle, trene, slappe av med en bok.

Vil gjøre: Skrive bok, lese bok, blogge.

Så det er vel bare å sette i gang! «Bør gjøre»ten inneholder mye «VIL gjøre»-ting. Håper på en morsom dag!

I det siste «Rom 1-2-3», bladet står det på forsiden som tips at man kan utnytte plassen – bruke kroker og kriker. Jeg føler at vi er utrolig flinke til nettopp det, for et ligger ting i nesten alle kriker og kroker. Dette må være ett av de enkleste tipsene, altså! Så husk det! Utnytt plassen maksimalt, dytt ting inn i kriker og kroker!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.