Venner er engler

I det siste har jeg vært igjennom en veldig tung og vanskelig tid med mye frustrasjon og vonde følelser. Jeg vil ikke skrive noe om akkurat hva som har vært for å ikke henge ut noen. Men jeg kan si at vi har hatt noen litt uvanlige prøvelser og motgang utenifra.

Men det er ikke så lett for meg å være deppa så lenge, for jeg har så enorm mange gode venner og en sterk familie rundt meg. Jeg er mildt sagt overveldet av all hjelp og støtte jeg har opplevd de siste to ukene at jeg har grått både over det og min fortvilelse. Jeg er rørt over all hjelp og omtanke, både i form av blomster, gode ord, og praktisk hjelp.
Jeg må være en av de heldigste personene på hele jorda som har så mange som bryr seg om meg og som virkelig trår til i tider som dette.
Venner og familie er virkelig engler og jeg setter enorm pris på dem.
Jeg ser lyst på fremtiden og skal prøve å glede meg over barnet i magen og fortsette vårt liv som vi alle er veldig lykkelige med. Jeg er så takknemlig for alle som har tro på meg og som hjelper meg å se klart.
Jeg ønske flere hadde så mange engler rundt seg som meg!

Linda

3 Comments:

  1. Godt å høre at du har slike engler rundt deg i en vanskelig tid! 🙂
    Ønsker deg og dine alt godt! Koselig å «følge med» dere her inne!
    Klem fra meg

  2. Mine fordommer mot deg tilsier at du også irl er en åpen person som deler mye og som alltid har plass til andre. Det er ikke vanskelig å forestille seg at du har gode folk rundt deg når du selv er god! Det er jeg glad for, vi trenger lunheten, som bærer oss gjennom tunge tider.

Comments are closed