Hjemmearbeidende mammaer

Min søster og jeg har opprettet en gruppe på FB for hjemmearbeidende mammaer. Vi som er hjemme med barna er noen ganger litt alene og passer ikke alltid helt inn fordi vi velger å være hjemme med barna våre. I denne gruppen kan vi støtte og heie på hverandre når vi trenger det og oppmuntre hverandre og dele erfaringer. Det vil også være mulighet for alle til å legge ut støttende rapporter og sitater om mor-og-barn-relasjonen.

Det er ikke ment som en «sippe-gruppe», altså, men en koselig gruppe der vi ser at vi er mange som gjøre det samme.

Her er linken til siden: http://www.facebook.com/groups/338028979591452/338032859591064/?notif_t=group_activity

Jeg vil oppfordre alle hjemmearbeidene til å legge seg til og også legge til alle dere kjenner som også er hjemmearbeidene mammaer.

Jeg fant et fint dikt som jeg deler med dere i samma slengen:

How A Mom IS

A mom to love,
A mom to care,
A mom to roam with you everywhere!

A mom to dance,
A mom to sing,
A mom to paint an aeroplane and king!

A mom to kiss,
A mom to hug,
A mom who never scolds
If you break a jug!

A mom who runs,
A mom who plays,
A mom who bakes hot cross buns!

A mom to call you darling,
A mom to call you pearl,
A mom to call you diamond,
Is a wish of every girl!

Manaal Shams
Bilde lånt fra Willow Tree

Jeg håper vi kan bli en stor gruppe!

Ha en fin dag.

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

5 Comments:

  1. For en flott ide Linda!

  2. Så hyggelig! Jeg har ikke FB selv, men jeg er kjempeglad over å ha funnet denne bloggen. Kjenner meg igjen i mye av det som blir skrevet her, og det er litt godt igrunn..:) Jeg er hjemmeværende mamma til ei jente på 3 år, og stortrives med det! Jeg / vi er sikre på valget vårt, og er glad for at vi har muligheten til å gjøre dette.

    Jill

Comments are closed