Opprydning – ting må bort!

Jeg vet ikke hvordan det er hos alle andre, men her hos oss samler det seg opp ting. Jeg har gitt meg selv loppemarkedforbud forrige og denne sesongen.
Jeg har en plan nå, og det er at jeg skal kvitte med med 100 ting! Enten skal jeg kjøre de til Fretex eller kaste det hvis det er ødelagt.

I dag har jeg kjørt bort fire ting:

En sykkel
En trehjulsykkel
En treningsgreie jeg bare fikk vondt i beina av
Et lekekjøkken som er for stort i lekestua og for stort inne

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal vurdere om jeg skal kvitte meg med ting, men det må være enten ødelagt, eller det er til mer bry enn til glede, eller rett og slett bare har vandret gjennom livet så langt, uten at jeg har innsett hvor uviktig det er for meg.

Her er noen ting som står i fare for å bli kastet ut. Jeg tviler litt på de trelysestakene, men egentlig er jeg litt redd for sånne, at lysene skal velte. Jeg føler meg tryggest med te-lysestaker når jeg har så mange små barn i huset.

Men det er en ting jeg har problemer med å kvitte meg med, selv om det er helt ubrukelig og gir lite oppbevaringsplass, og det er et gammelt tre-strykebrett. Jeg synes det er så vakkert at jeg ikke klarer å selge det eller gi det fra meg.

Om noen har er god ide til hvordan jeg kan bruke det, eller har sett noen fine ideer på en eller annen flott interiørblogg så gi meg gjerne et pip!

Er du flink til å kvitte deg med ting når det hoper seg opp?

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

6 Comments:

  1. Alt for dårlig på det desverre, MEN det skal sies at jeg har klart å kaste 2 søppelsekker med shit som bare tar opp plass eller som IKKE kan brukes til noe, i tillegg er mye av barne utstyret solgt av det jeg vet jeg ikke kommer til å bruke igjen 🙂

  2. Ikke veldig flink til å kvitte meg med ting nei!! :p
    Men godt att man har mulighet til å gi til Fretex og lignende,,, 🙂

  3. Det er så bra å kvitte seg med ting som man ikke bruker eller har bruk for- det gir en helt deilig følelse, når det blir mer plass.

    • Ja, virkelig! Fjern alt overflødig! Av og til er det nødvendig å fjerne ting man liker litt også. Enkelte ting er mer til bry enn til glede. Jeg elsker barnesenger, men de tar litt plass, så jeg har vært nødt til å gi bort noen av og til, bare:)

Comments are closed