Svangerskapet – 21 uker

Det er ikke særlig mye jeg skriver om svangerskapet, egentlig. Jeg har hatt veldig mye annet å tenke på i vår, så det har ikke stått helt i focus. Jeg har vært litt kvalm, men utover det har jeg ikke merket så mye til det. Av og til har jeg kommet på at jeg er gravid når jeg skal sette igang å male noe ogsånt. Da har jeg tenkt: «Åja, jeg er jo gravid, jeg skal jo ikke male med denne malingen nå.». Så har jeg kjøpt Sense og brukt det heller.

Men nå er jeg over halvveis allerede, og jeg har på en måte tatt fatt på svangerskapet. Jeg kjenner liv hver dag og det er noe av de mest fantastiske som finnes! Jeg synes synd på mannen min som ikke har denne muligheten.
Magen vokser og jeg er ganske stor. Nå var jeg litt stor fra før av også, men nå er jeg sånn at man ser at jeg er gravid. Og da kan alle bare spørre: «Duee…..er dueee……gravid»? Så kan jeg bare si: «Ja, for tenk, jeg er det! Du tror vel ikke jeg er så stor til vanlig»?
Hahaha, jeg hater når folk spør om jeg gravid og jeg ikke er det.

Vel, jeg har fått bekkenløsning nå de senseste dagene og det passer jo ikke noe bra. Jeg har ikke pleid å være plaget med det før. Med nr 6, som er født i juli, tok jeg med alle de 5 andre barna på stranda nesten hver dag. Skjønner nesten ikke at jeg orket, hehe. Men jeg hadde jo ikke noe vondt da, så. Det var enklere og behageligere å sitte i vannkanten å føgle med på dem, enn å løpe etter dem i gatene her hjemme.

Jeg er også ganske så trøtt innimellom. Og det er egentlig veldig praktisk, for det tvinger meg til å slappe av, noe jeg trenger. I forrige uke satte jeg opp et digert hustelt på egenhånd, det var kanskje ikke helt lurt. Men sånt må jeg slutte med nå. Jeg får også øvd opp enda mer tålmodighet. Hvis jeg vil ha en kommode opp en trapp, blir jeg nødt til å vente på  at muskelkraft kommer hjem fra jobben.

Jeg er 21 uker og skal til jordmor i morgen, til første kontroll. Da skal jeg på forhånd skrive ned alle barnas fødselsvekt og lengde og dato og alt, så kan hun bare skrive det av. Det pleier å ta litt lang tid.

Jeg har allerede et jentenavnn klart. Jeg aner jo ikke om det er gutt eller jente, og siden jeg ikke har vært hos jordmor før i morgen, så kanskje jeg ikke får kommet til ultralyd. Vi får se:)

Linda

3 Comments:

  1. Hehe… Du er så flink, jeg var hos jm i uke 6 med begge mine. Men så er du litt mer erfaren med dine 6 da. Hadde jeg hatt 6 stk hadde jeg sikkert ventet jeg også 🙂 Er så nysjerrig jeg vettu, så jeg MÅÅÅÅ vite om det er gutt eller jente 🙂 Også er det 3D alltid i uke 28 🙂

    • Hehe, jeg pleier ikke å vente fullt såååå lenge som denne gangen, da. Pleier å ville ha med meg ultralyd, men det har skjedd så mye denne våren, så jeg har ikke fått somla meg til det før nå. 3D har jeg aldri tatt, kanskje jeg gjør det denne gangen hvis jeg ikke får noe gratis ultralyd:)

  2. Tenk at du venter nr. 7!!Fantastisk:) Jeg håper du får et fint svangerskap. Tusen takk for kommentarer på bloggen min, det betyr mye for meg!Det blir spennende å følge deg videre!Klem

Comments are closed