Min gode venn skal danse!

De siste dagene har jeg fått vite at en god venn av meg, som har en imponerende dansekarriere fra New York bak seg skal være med i Høstens sesong av Skal vi danse!
Jeg gleder meg så veldig, for jeg har aldri sett henne danse.

Vi er gode venner fra mange år tilbake. Vi har ikke snakket sammen så veldig ofte de siste 15 årene, fordi hun har for det meste bodd i New York og jeg har hatt mitt liv her i Norge. Men når vi møtes har vi masse å snakke om.

Hun skal danse med Ben Adams fra A1. Det er litt morsomt. Jeg hadde en gang en utrolig teit drøm om ham. Jeg drømte at jeg ville ha barn (bombe), og at jeg for en gang skyld skulle prøve en sed-donor. Og den jeg da ville bruke var helt klart Ben Adams fra A1. Mannen ble litt betenkt i drømmen, og jeg lo av den drømmen lenge. Hahaha!

Vel, jeg gleder meg til å se Tone stråle på parketten! Hun er bare helt nyyydelig!
(Bildet har jeg lånt fra Tones fb-profil)

Lykke til Tone og Ben! Jeg skal heie på dere!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Gleder meg til ny sesong 😉 Han Ben husker jeg godt fra ungdommen , var litt forelsket ja ;)hehe

Comments are closed