Bare for å skryte litt av kjøkkenhagen min!

Jeg er så glad for at jeg har fått ordnet meg en aldri så liten grønnsakshage i år! Og nå kan jeg plukke agurker fra hagen!

Tomatene ønsker seg nok litt mer sol, de er fortsatt grønne:

Jeg har også paprika og kruspersille. Kruspersille er jo nesten godteri! Jeg pleier å ha det i salater også i tillegg til å knaske på det når jeg er ute i hagen.

Alle plantene har vokst kjempemye og jeg har bundet de opp så godt jeg kan. Neste år skal jeg utvide kjøkkenhagen til også å ha salat og litt mer grønnsaker.
Men jeg kommer til å ha nok agurk en stund nå, for det er mange baby-agurker også:

Ripsen er veldig moden nå og jeg må få høstet den så fort som mulig. Mamma har visst en saftkoker-kjele. Det går jo litt fortere å høste når jeg kan plukke hele stilken. Men jeg skal lage noen omganger til med ripssyltetøy! Alle her i huset elsker det!

Ha en fortsatt fin sommer:)

Linda

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

  1. Så morsomt med agurker! Vi har vårt første år med hage, så jeg rasket bare med meg noe da vi va i butikken, så det ble gressløk, sukkererter og markjordbær. Så har vi plantet rips, solbær og stikkelsbær. Og så er det jo så morsomt for både barn og voksne når det kommer frukter! 🙂 Må prøve meg på agurk til neste år når jeg får meg en skikkelig kjøkkenhage 🙂

  2. Bare et lite tips: Plukk ripsene med stilken på, og bruk en gaffel til å «skrape» de av stilken etterpå 🙂 Da kan du sitte på en stol mens du gjør den delen av jobben

Comments are closed