På loftet fant jeg en gammel fin vogn!

I dag tok jeg med barna til min mor. Når jeg er der må jeg alltid en tur opp på loftet. Der får vi lov til å ta alt vi vil, bortsett fra julepynten.

I dag tok vi med tre trådkurv-rack som Silje skal få ha på rommet sitt til klær, et gulvteppe til Mia sitt rom, og masse smågreier som jentene fant.

I tillegg tok jeg med den gamle Simo-vogna som jeg brukte til førstemann for snart 14 år siden. Det var før jeg skjønte at det var noe som het «Vogn-mote». Den vogna var gammel allerede da jeg brukte den. Nå blåser jeg i vognmoten og vil helst bruke så lite penger som mulig. Dypvogn er noe man bruker i ganske kort tid, og en fin trille har jeg, så jeg trente bare en dypvogn for den første tiden. Dessuten synes jeg denne vogna er flott! Det er ikke så mange slike vogner å oppdrive lenger, den har nesten blitt et klenodium. Det er masse plass i den og jeg gleder meg til å legge den lille babyen i den.

Er den ikke fin!?

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

14 Comments:

 1. Kjempe fin vogn ;)) Vill ha slik jeg også 😉 hehe

 2. Nyyydelig. Skulle ønske jeg hadde et loft å tråle også 🙂

  • Jeg elsker loftet til mamma, altså! Jeg må alltid opp dit og finne alltid noe å ta med hjem:)

 3. OI! Den er jo ordentlig fin!!
  Du kommer garantert til å få mange lange blikk etter den der!!

  Sånne skatter er det nok ikke på loftet hos oss, de har en lei uvane og ikke være skatter med bare ødelagt og søppel etter noen år… 🙁

  • Den har hold seg bra, den er sikkert 30 år, tenker jeg. Lukter bare litt loft, så den har 12 uker på seg nå til å lufte seg:)

 4. Den var jo kjempe fin! Selvsagt må den brukes!

 5. Åhhh.. du har vogna jeg har vært på jakt etter!! Jeg har nemlig en burgunderrød vognbag som passer akkurat til det understellet. Simo hadde ikke den patenten så lenge, men på vognene som kom rundt 1980.

  Prøvde å få kjøpt før lillegutt kom, men fikk ikke tak i. Endte opp med ei annen gammel vogn, og fikk mange lange blikk 😉 Men vognbagen står i boden, sånn i tilfellet et understell dukker opp i fremtiden

  Gled deg over blikkene og den nydelige vogna!

  • Tusen takk! Var det du som spurte meg om det en gang for lenge siden tro? Kanskje jeg ikke var gravid da engang? Jeg gleder meg til å trille en baby i den igjen:)

 6. Utrolig flott vogn
  Har sett mange slike vogner bli kastet i container, trist da det er fantastiske vogner å trille. Håper dere får mye glede av den. Gi gjerne beskjed dersom dere skal selge. Lykke til 🙂

  • Au!! Det var vondt å høre, slike vogner burde ikke kastes, nei. OM jeg skal selge den skal jeg la folk få vite om det, ja:)

 7. Utrolig fin vogn:) Mange som er ute etter slike:)

Comments are closed