10 uker igjen!

Ja, i dag er det 10 uker til termin. Formen er stor, men fin. Jeg har ikke noe å klage på. Jeg merker jo at det er tyngre nå, men jeg bare reduserer aktiviteten og senker ambisjonene og tillater meg å slappe av.

Jeg er ikke utålmodig etter å føde. Det er alltid sånn at barnet plutselig er født, og så er det plutselig ett år gammelt. Så de siste ukene nå skal jeg nyte til det fulle. Jeg elsker å kjenne liv og det nyter jeg hver eneste kveld.

Jeg får gjort alt jeg vil, og snart skal jeg pusse opp rommet til eldstejenta før babyen kommer. Det skal hun hjelpe til med. Der inne skal det bli sååå fint!

En annen ting vi må fikse før babyen kommer er et sete til i bilen. Det har vi plass til på rad 2, der har vi bare to seter og kan installere et tredje sete. Så jeg er på jakt. Si gjerne ifra hvis du vet om et enslig sete til Caravelle!

På denne dagen for 9 år siden fødte jeg Elias, barn nr 3. Han kom med panna først, så det var den mest slitsomme fødselen jeg har hatt.

Jeg kom på et slags dikt jeg skrev like etter den fødselen, jeg skal se om jeg kan finne det igjen!

Linda

Lik Absolutt hjemme på FB for oppdateringer og andre ting jeg deler der.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

7 Comments:

 1. Hei:)
  Nyt den siste tiden og masse lykke til med fødsel og den herlige tiden fremover:)

 2. Spennende det kommer til og gå så fort, hehe 😉

 3. Hei =)
  Jeg vil bare takke deg for en fin blogg,det er så koselig å lese om smått og stort i deres hverdag =)
  Jeg synes det står så respekt av at du har valgt å være hjemme med dine små =)

 4. Tenk, bare ti uker igjen… Det kommer til å gå fort, og jeg har det som deg; det er så godt å kunne nyte de siste ukene istedenfor å gå utålmodig og rastløs. Babyen kommer jo når den kommer, og siden går det bare så alt for raskt så begynner de på skolen, og før du vet ordet av det har de flytta hjemmefra (som min eldste, han går på videregående i utlandet. Hva skulle jeg gjort hvis jeg ikke hadde de små i tillegg?? Og en gang blir det aller siste ungen som flytter ut, jeg holder ikke ut tanken!!)

  Jeg er her og leser fast fortsatt, men merker at høsten er kommet og kveldene kortere, så det blir visst sjelden jeg legger igjen en kommentar. Men ville bare si at jeg koser meg med bloggen din, altså 🙂 Alt godt videre nå i innspurten, klem og god kveld fra KristinB!

  • Hei Kristin! Det var godt å høre fra deg igjen:D Godt å høre at du er igang med siste innspurt, og at du nyter tiden. Det betyr vel at formen er bra tenker jeg:)

Comments are closed