Irriterende!

Jeg pleier ikke å gå å irritere meg så veldig, men det er enkelte ting som er veldig irriterende i hverdagen. Her har jeg samlet noen ting som jeg kommer på nå:

1. At når jeg kommer ut fra soverommet tidlig på morgenen og må kjempemye på do (er gravid altså), så står katten rett der utenfor soverommet og går sakte i sikk sakk foran meg. DET er irriterende!

2. Når jeg kommer hjem fra butikken, og bære tunge bæreposer opp til døra, og så er den låst (den er ofte låst så ikke minsten skal gå umerket ut), da må jeg sette fra meg varene og rote frem nøkkelen, når jeg har posene godt i hendene er det irriterende å måtte sette dem fra meg for så å prøve å få de opp igjen, det som var så vanskelig i bilen, for jeg har jo sjelden bare to poser hjem fra butikken!

3. Når jeg skal sette inn i oppvaskmaskinen, og tar et glass og snur deg opp ned mens jeg skal plassere det i øverste kurv, så var det visst vann i det som jeg ikke så som jeg dermed heller utover gulvet.

4. Når jeg sier noe til noen, og rett etterpå tar en stor bit mat i munnen, og så sier vedkommende «HÆ»? DET er kanskje noe av det mest irriterende jeg vet!

5. Når jeg fyker bortover gangen og klarer å feste en buksehempe i et dørhåndtak. GRRRR

6. Når jeg skaller hodet i et skap jeg glemte å lukke (min største svakhet) og får skikkelig vondt, og noen ler. DET er irriterende! (Men jeg skjønner jo at det er komisk).

7. Når du sitter på do og er ferdig og finner ut at det er tomt for dopapir. Da føler man seg ganske stuck. Da må man rope ut og få noen til å fly på doen nede etter dopapir. (Ikke det største problemet, men jeg prøver liksom å alltid ha nok overalt).

8. Når du holder på med noe, og så bare MÅ du avbryte det bare fordi du må på do. Det er ganske irriterende. Jeg henger opp tøy og er godt i gang, og så bare: «Nei, nå skal visst ikke jeg stå her og gjøre meg ferdig, for jeg skal nemlig på do, jeg».

9. Når jeg kommer såvidt våken om morgenen inn på badet, så har mannen vært der før meg og han MÅ slå på alt lys. Jeg fatter ikke hvorfor han må det, og jeg blir jo sååå blendet av det! Så jeg sier, nesten hver eneste morgen «Du MÅ ikke ha på så mye lys! Du kan fint se her inne liksom!!!».

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

10 Comments:

 1. Hehe morsomt 🙂
  Do tingen er irriterende jeg våkner på natten og må på do 🙁

  Når jeg akkurat har støvsugd så kommer hunden og røyter med en gang ( de er i en røyteperiode nå) Derfor bor støvsugeren nesten på stuen hele tiden. Og det er irriterende for den kommer i veien!!

  Hvor har jeg sokker? Har aldri sokker jeg .. ( sier sambo)Det er irriterende for jeg vasker sokker hele tiden !!! Hau!! hehe 😀
  Det værste jeg veit som irriterer meg og jeg synes er respektløst er foreldre «mødre» som klager over barna sine på facebook! 🙁

  • Hahaha! Sokker, ja. Det er jo et evigvarende problem!
   Og den siste der, om facebook, er jo rett og slett krenkende. Foreldrene må aldri klage over barna sine eller dele sensitiv informasjon sånn at det kan ydmyke barna.

 2. 10 ting som irriterer

  1: At skattepenger i Norge går til abort
  2: At folk ikke kan behandle folk som folk
  3: Sensur
  4: Følelsen av at jeg aldri har tid til meg selv
  5: At folk ikke hjelper fattige direkte, men gir penger til andre som skal gi det videre til de fattige. Man kan enkelt sende en konvolutt til noen.
  6: At vi godtar at land som aldri har angrepet noen blir angrepet.
  7: Hvordan noen alltid sier de har det bra når man spør
  8: At jeg ikke kommer på flere ting
  9: At jeg fortsatt ikke kommer på flere ting
  10: At jeg ikke kom på noen ting i forrige

 3. Kjenner meg igjen. Jeg blir kjempeirrritert av at nøklene i vesken alltid gjemmer seg når jeg skal finne dem. Og det er samme hvor store nøkkelringer jeg har, eller om jeg samler dem i en ekstra veske inni vesken eller at jeg har byttet til en bitteliten veske som knapt har plass til et fingerbøl. De liker å leke gjemsel og jeg blir gal av å rote rundt etter dem!

  • Det der låter kjent! Jeg hadde en supersmart løsning på det en gang. Jeg hadde nøklene i et nøkkelkjede rundt halsen. Og ikke bare det, nøklene var også festet i en sånn skiheis-greie. Så når jeg kom opp til døra, med masse bæreposer, visste jeg hvor de var, og jeg trengte heller ikke å trykke megselv inntil døra, for pga den smarte skiheis-greie som nøklene var festet i, kunne jeg bare dra de så langt jeg trengte, og bare slippe dem igjen. Men det ble etterhvert ødelagt. Men dette gjorde den biten av livet litt enklere. Nå har jeg imidlertid det samme nøkkelproblemet som deg:)

 4. Mamma. Mamma! MAMMA! Mammammammammamma!
  Når jeg snakker i telefonen.
  Kjempeirriterende.

  • Det har jeg ingen erfaring med. Hahaha. Joda, absolutt, det er jo helt utrolig hvordan man ikke kan få fred når man snakker i telefonen!

 5. Hehe, kjenner meg igjen i et par punkter der, altså! Jeg er kjempeklønete, og har bestandig et blåmerke et eller annet sted, jeg går på noe fordi jeg har dårlig tid. Vegger, foreksempel, står alltid i veien, og det med buksehemper gjør jeg ofte… Ellers irriterer det meg grenseløst at jeg må støvsuge hver dag på grunn av en røytende hund, eller at jeg ikke kan la brødskiva mi ligge på benken for da blir den spist av nevnte hund!

Comments are closed