Noe du ikke kan gjøre når du er gravid

Det er masse rart som blir en utfordring å få til når du er gravid og har stor mage. Som f.eks å leke gjemsel. Det er ikke så lett å gjemme seg med en så stor mage!

Stor og fin mage!

Gjemsel er ikke så lett med så stor mage, nei. Ikke får man plass under en seng lenger heller. I et skap kanskje, men det er jo ikke så stor plass der heller.

En annen ting som er litt synd ved å være gravid er når man spiser indisk mat, som vi gjorde i helgen. Man får jo ikke plass lenger til så mye mat. Den enestefordelen er at restene varer lenge og jeg kan spise indisk til lunch i dag:)

Når man har middagsgjester er det både hyggelig, høflig og praktisk at de tilbyr å hjelpe til, både med å få maten og bordet klart og med å rydde av etterpå.

Vi kan jo ikke gå ut på indisk restaurant hver gang vi har lyst på indisk mat, så av og til må vi trå til selv. Her er det tre forskjellige retter, ris, raita, mango chutney hot, nan-brød, agurksalat og til og med Mango Lassi!

Yammi! Det var godt det!

Linda

3 Comments:

  1. Hehe, måtte le av gjemselbildene 🙂

    Det så jo såå godt ut med indisk! Det er lenge siden vi har hatt her, så jeg lurer på om jeg ikke skal prøve å få det inn på menyen denne uka 😀

  2. Hehehheheeh 🙂 Morsomme bilder 🙂

Comments are closed