Når er det best å være høygravid?

Vi lever jo med ganske tydelige årstider her i landet, så det varierer sikkert NÅR vi gravide synes det er best å være høygravid.

Jeg har vært høygravid på sommeren, våren, høsten og vinteren. Og jeg kan iallefall si at for meg er det minst behagelig midt på vinteren.
Det å bøye seg å få på vintersko med en stor mage er ikke bare-bare, og det å ha på så mye klær når man er så stor kan være litt slitsomt. Det kan også hende at man ikke får igjen vinterjakka. Jeg kan fort bli litt kald på magen når jeg er høygravid på vinteren. Det er ubehagelig.

Jeg synes det beste er å være høygravid på sommeren. Jeg har et barn født i slutten av august, og da bare lå jeg i vannkanten å slækka! Det var deilig, og magen bare struttet, og jeg trengte ikke så mye klær på. Jeg har en født i juli også, så da var jeg jo som størst midt på sommeren, men sommeren her i Norge er jo ikke såååå forferdelig varm hele tiden, så jeg syntes at det også var veldig greit. Jeg dro til stranda så ofte jeg kunne. Når jeg tenker etter så fatter jeg ikke helt at jeg orket. Nesten hver dag frem til fødselen tok jeg meg de 5 barna jeg hadde og dro til stranda, alene. Mannen jobbet. Men jeg orket ikke å holde på så mye hjemme. Så  jeg rigget meg til med stol og parasoll helt i vannkanten og hadde god oversikt over barna. Der koste vi oss i flere timer. Jeg slapp å løpe gatelangs etter barna hjemme, og i huset ble det jo så varmt at jeg ikke fikk gjort noen ting.

Våren er også en fin tid å være høygravid på, da man kan ta av litt av vinterklærne.

Så min rangering over når det er best å være høygravid blir slik (beste årstid først):

1. Sommeren
2. Våren
3. Høsten
4. Vinteren

Jeg har 16 dager igjen til terminen i dag!

Linda

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

3 Comments:

  1. Jeg drømte ar du fødte ei jente i natt :0

  2. Jeg var høygravid på vinteren, og trivdes veldig godt med det!
    Til vanlig fryser jeg hele vinteren, samme om jeg har dunjakke, votter og lue eller ei! Den vinteren med mage frøs jeg ingenting – til min store overaskelse! Var som jeg hadde en varmeovn på magen.

    Denne gangen kommer jeg også til å være høygravid om vinteren, og selvom det garantert blir en «smule» mer slitsomt med tanke på at 3åringen skal ha på seg x antall plagg før vi kan gå ut, er jeg likevel glad for at det falt på vinteren denne gangen også. Håper på en meget varm vinter denne gangen også 😉

    Jeg hadde svettet ihjel hvis jeg skulle gått sånn om sommeren, hehe. For da er jeg nemlig kjempevarm så fort solen titter fram 😛

Comments are closed