Helgen hos Hagen`s

Hvordan går det med deg? Her ligger flere av oss størdd rundt med en bøtte i n’ærheten, og alle vet jo hva det betyr, eller hva? Jepp, omgangssyken!

Forutenom det, så har jeg endelig fått rydda skikkelig på mitt arbeidsbord, så nå står symaskinen klar til å sy et lommeteppe som jeg lenge har hatt planer om. Det har ikke ventet så lenge bare fordi de var rot der, altså. Det har også noe å gjøre med at jeg ikke kom meg til å Ikea før nå i det senere. Jeg har vært sliten etter fødselen og trengt å ikke farte så mye. Men nå trenger jeg bare litt tid til å sy! Lommeteppet skal henge i gangen, og det skal romme alt mulig ting som hører til i gangen, som luer, votter, skjerf, tykke gensere, refleksvester, sykkelpumpe og sykkellappeting, sitteunderlag, 3D-briller til når vi skal på kino (disse brillene er jo kjekt å ha på en plass), og andre ting jeg trenger å plassere på et bestemt sted. Det skal bli så smart og funksjonelt, og det vil henge på en vegg der jeg ikke får plass til noe annet p.g.a. dører som ville vært i veien. Men dette lommeteppet vil kunne henge der uten å være i veien for dører som slår opp. En plass jeg ikke kan bruke, blir altså til en plass som vil romme utrolig mye. Kjempesmart løsning !

2013-01-05 22.27.55

 

Er det ikke et kult stoff? Jeg tror ikke det falt helt i smak hos mannen min da. Men nå er det jo ikke han som skal sy av det eller han som organiserer huset her heller, så da blir det meg som får velge stoff:)

Satser på en ny uke fri for basiller og virus!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

 1. Alltid koselig å titte innom dere, selv om omgansyken har kommet til dere og! Gleder meg til å se teppet ditt i gangen. Uten organisering og alt til fast plass hadde ikke jeg overlevd og jeg har bare en unge.. hehe

  Ha en flott uke Linda! Hilsen den andre fam Hagen som ikke har fått omgangsyken enda.. *bank i bordet*

  • Tusen takk, Ane! Jeg gleder meg også til å se Lommeteppet ferdig, jeg har sydd bakgrunnen og den nederste raden med lommer, så det går fremover:) Det skal bil bra!
   Håper dere klarer å styre unna omgangssyken!
   Klem!

Comments are closed