En stor stor STOR dag i det Hagenske hjem

Ja, ikke sååå stor da. Det er bare det at jeg ENDELIG har blitt ferdig med dette lommeteppet som jeg har hatt planer om og som jeg har holdt på med en stund. Jeg har sjelden tid til å sitte ned å sy veldig lenge av gangen. Det har blitt 30 min her og 10 minutter der og 5 minutter her igjen, men tilsammen har det altså blitt såpass at jeg endelig er ferdig. Er det ikke fantastisk? Ja selve lommeteppet altså! (Stoffet er kjøpt på IKEA).

Lommeteppe

Det henger på en vegg som jeg ellers ikke kunne bruke til noe. Det er det som er så smart! En plass som er helt ubrukelig rommer nå masse ting og tang som hører til i gangen!

gang

Jeg måtte bare innse det til slutt, at jeg takler ikke å ha kommoder. Det blir bare rot der, helt umulig for meg å holde det ryddig på en kommode. Jeg spurte min gamle (ikke såå gammel da) mor om råd for å holde en kommodetopp ryddig. Men hun sa jeg bare kunne gi det opp først som sist. Jeg lytter til kloke gamle (hun er ikke sååå gammel da) damer, og nå har jeg kvittet meg to kommoder som stod i gangen, der hvor det nå er festet knagger i lårhøyde som er ment til skolesekker. Jeg var så lei alle disse sekkene som bare blir flere og flere og som ligger rundt omkring i sofaer og under kjøkkenbordet og i kroker eller midt på gulvet i gangen. Der de henger nå er helt perfekt! Gangen begynner faktisk å bli ganske så funksjonell for oss.

En korktavle har jeg byttet ut med rosa tørkesnor med klyper i kule farger tredd på. Det ble mye festligere enn korktavla som hang der før.

tørkesnor

De angry birdsa er så morsomme. Min  eldste søster har laget dem. Den røde fuglen var ute å fløy da jeg tok bildet. Tavla er en sånn som alle hadde da de var små. Jeg hadde en også, men at denne er fra et loppemarked. Det er morsomt når barna tegner eller skriver noe der.

Tavle og Angry birds

 

Jeg har en annen del av gangen som fortsatt er under planleggindsstadiet, men jeg er iallefall i gang (boksatvelig talt). Kanskje jeg en vakker dag får på plass alle fotlister også, det hadde vært fint!

Det er fint å få vekk de kommodene som stod i gangen, for vi er jo ganske mange og trenger litt plass til å bevege oss også. Fordelen med lommeteppet er at jeg ikke bare kan sette ting der som blir rot, for det er ikke noe sted å sette ting fra seg! Jeg skal også merke alle lommene med hvem de tilhører og på de to øverste radene med hva som er oppi de, f.eks sykkelpompe og lappesaker, solbriller, skismøring etc.

Det henger også et flott maleri i gangen som Lilli malte for en god stund siden. Passer perfekt inn her!

Maleri 2

«ILILIL» står det på. Hehe, hun har to bokstaver i navnet sitt, men det er ikke så enkelt å få de i riktig rekkefølge. Men nå har hun begynt på skolen og er blitt meget flink til det:)

Ha det bra så lenge!

Linda

Ps. Lik Absolutthjemme på Facebook for å få alle oppdateringer om livet hjemme, morsrollen og andre ting.

Likte du innlegget, så del det gjerne:)

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

11 Comments:

 1. Wow! så fint! 🙂

 2. Så fint det ble!
  Jeg skal adoptere sekkeløsningen i den nye gangen vår. Er så lei sekker overalt (inkl min egen jeg aldri har noe sted å gjøre av).

 3. Så flott lommeteppet ditt ble. Så smart å henge det opp i gangen 🙂

 4. For en smart løsning! Det lommeteppet virket veldig smart, selv for oss som bare er to. Spørs om ikke ideèn blir adoptert her, bare i et litt mindre format og med færre lommer. Er sååååå lei av kassa som står i gangen og blir overfylt av luer, skjerf og votter som flyter utover og blander seg med skoa. Takk for smart idè! 😀

 5. skikkelig stilig, og det falt meg inn; det lommeteppet hadde passet _så_ bra sammen med de putene jeg kjøpte på Ikea, så kanskje jeg burde kjøpt noen meter selv og laget noe 😛

 6. Prosjekt gang er alltid en utfordring. Vi er 6 stykker og gangen er på 2 kvm og har 3 dører og trapp… Vi har også en sånn lommeløsning fra Ikea og så masse knaggrekker som vi bare får plass til. Som skohylle bruker vi en metallhylle – det funker bra. Men rot er det alltid, men det ække så nøye.

  Det stoffet er knallfint!! Vi har det som «tapet» bak pianoet i stua, så det ikke skal bli så mye gjenklang og for å skjule en kjedelig brannmur.

  Gratulere med ferdigstilt prosjekt!

 7. Så stilig det ble : )

 8. Flott og praktisk.Frigjør mye gulvplass ved å fjerne kommoder å heller slenge opp slikt lommeteppe.Smart:) Her ryddes toppen av hyller og kommoder innimellom,men tar jammen ikke lang tid før mye dill dall er oppå der igjen,hehe.

Comments are closed