Intervju med meg!

En annen blogger som også har valgt å være hjemme med sine barn har startet en serie der hun intervuer hjemmeværende mammaer, og i dag var det min tur ut:

Intervju Linda

Ta en titt på intervjuet HER.

Bloggen heter «En familie – En inntekt» Med «Er det mulig i Norge?» som undertittel. Og JA det er det. Jeg har gjort det i 14 år:)

Ha en fortsatt fin kveld!

Linda

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Fint intervju. Du lever et rikt liv! Selv tror jeg ikke jeg hadde klart å være hjemme på heltid så lenge som deg, men det frister å gjøre det noen år. ,men nå har vi tråkket i baret og bygget oss huset du skriver man ikke bør bygge for å klare det:) Så det blir nok jobb på meg!

    • Nei, klart ikke alle ønsker det samme:) Det er jo ikke heltid hjemme som er den eneste løsningen for tid med familien, det finnes mange varianter og løsninger for å få til det. F.eks avdragsfritt i noen år:) Alle som har barn har er rikt liv:)

Comments are closed