Takk for at du ikke sløser bort penger på diamanter!

For hvis jeg hadde fått en diamantring i dag hadde jeg presset frem et smil og prøvd å skjule min frustrasjon og prøvd å sperret inne disse ordene:

«HVA I ALLE DAGER SKAL JEG MED EN DIAMANT??? ER DET NOE JEG ØNSKER MEG SÅ ER DET ET DIGERT GAVEKORT PÅ BYGGMAKKER! HVOR MANGE METER LISTER OG LITER MED MALING OG PENSLER OG ALT SÅNT KUNNE JEG FÅTT FOR VERDIEN AV DENNE DIAMANTRINGEN??»

Ja, jeg hadde blitt frustrert. Altså hvis vi hadde badet i penger og det bare hadde vært som en liten dråpe i havet, hadde det jo ikke spilt noen rolle.

Så takk for at jeg heller fikk en enkel vakker rose.

Men mest av alt;

Takk for at du ikke gir meg oppmerksomhet kun denne dagen, men hver dag.
Takk for at du sier jeg er pen om morgenen.
Takk for at du overøser med med komplimenter!
Takk for at du er så tålmodig med meg.
Takk for at du lader telefonene min.
Takk for at du ikke klager på at jeg ikke får gjort alt!
Takk for at du forstår at det viktigste jeg kan gjøre når jeg har en baby som krever alt av meg, er å sove når han sover.

Bryllup2

Det å kjøpe en diamant sier egentlig ikke så mye om kjærligheten. Det kan bety at WOW, han har mye penger, eller OJ, han har ikke økonomisk sans, eller HAN har dårlig samvittighet for noe.
Men jeg har fått en diamantring altså, tidligere. Den passer ikke lenger nå, kanskje den vil passe en dag. Det var før jeg hadde så mange barn og før jeg hadde pølsefingre.
Det var stas det altså.
Men den beste gaven jeg har fått er en symaskin. DEN har jeg hatt mye glede og nytte av! Den har gjort livet mitt lettere. For uten den hadde jeg måttet sy alt mulig rart for hånd, og DET hadde tatt lang tid! Sannsynligvis ville det ikke blitt noe av.

Så takk for at du forstår at jeg liker ting som gjør livet mitt enklere:)

På 15 årLegg merke til på bildet at vi står formet som et hjerte. En leser gjorde meg oppmerksom på det:)

Ellers har denne alle hjerters dag bestått i å sove, hatt koselig besøk av to damer, laget middag, hentet unger på skolen, lagt barn og så har jeg vært litt frustrert over alt jeg ikke har fått gjort i dag. Det har ikke vært noe tid til å dyrke kjærligheten i dag, annet enn et og annet kyss her og der.
Han jobber og jobber med sitt nye Selskap. Men det er greit, sånn er det i starten. Jeg er glad de har mye å gjøre.

Heldigvis trenger vi ikke en bestemt dag for å dyrke kjærligheten, det er jeg veldig glad for!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

7 Comments:

  1. Det er akkurat slik det skal være.. det er det kjærligheten dreier seg om.. dere er heldige og jeg er takknemlig for at jeg har det på samme måte. Jeg fikk ikke noe ekstra oppmerksomhet i dag, men jeg får oppmerksomhet hver eneste dag. Når jeg er tom og sliten gir han meg positiv energi, og når jeg føler meg oversett av verden, ser han meg slik ingen andre har sett meg.

    Det betyr så mye mer enn diamanter og andre gaver.

  2. Herlig innlegg. Det jo flott med diamanter, men det er hverdagskjærligheten som teller. Jeg er helt enig! Og, diamanter er vakkert, men det er mye annet man kan bruke pengene på. Jeg fikk en da han fridde. Jeg trenger heller ikke flere 🙂

  3. Valentinsdag er en dag i året, de 364 andre er viktigere, og de virker det som er ganske gode.

    Men du, det koster ikke mange hundrelappene å få tatt ut den ringen. Jeg garanterer at den gir mer glede på fingeren enn i smykkeskrinet. Kan til og med være at giveren blir glad for å se den på fingeren igjen. Dvs kroppen er kanskje ikke helt normal etter fødsel enda, så litt kan man jo vente

    • Ja, du sier noe der. Kan jo utvide den ringen. Hjelper nok ikke å bare komme tilbake i formen etter fødselen, for så tynn som jeg var da jeg fikk den har jeg ingen ambisjoner om å bli igjen:) Litt skal jeg gå ned, så når tiden er inne kan jeg jo vurdere å utvide den. Men gifteringen passer jeg nok snart igjen,, da. VI kjøpte nye for ikke lenge siden:)

  4. Hehe… Synes også at diamantring er unødvendig – har forlovelsesringen da… Blir mer glad for nyttige gaver- til 30 års dagen fikk jeg både fryser (hadde bare en liten over kjøleskap) OG en tørketrommel!! Sist bursdag fikk jeg en helt ny bil!!! Vi bor på landet uten bussforbindelse så vi hadde snakket om ny bil, men ikke mer enn det… Ble temmelig overrasket… Hmm men denne lista blir en diamantring lite verd i forhold hehe 😉

Comments are closed