Gratulerer med dagen kjære søster!

Desverre så visste jeg ikke at du hadde bursdag i dag. Men siden jeg har deg som venn på Face, så jeg det. Gratulerer så mye med dagen!

Jeg skulle ønske jeg kjente deg bedre, vi har jo samme far. Jeg har jo møtt deg noen ganger, men du bodde langt unna og var ikke en daglig del av familien vår.

Jeg synes det er veldig synd at du ikke hadde pappa tilstede. Jeg vet ikke hvor mye du hadde med han å gjøre, men jeg vet jo at du ikke bodde hos oss.
Da han ble far til deg, var han kanskje ikke fullt å fornuftig, men tok til fornuft senere og ble en bra familiefar og familiemann.
Han satte alltid familien først, han var mye sammen med oss. Tok oss med på fisketur, lærte oss alt han kunne om musikk.
Selv om du ikke var en daglig del av livet vårt, så vet jeg at han brydde seg mye om deg.

En dag i min «ville» ungdom formante han meg til å være smart med tanke på at ting fører til barn og sånt. Han sa: Det er ikke noe morsomt å ha barn som du ikke kjenner, det kan jeg skrive under på. Det vil du ikke at noen skal oppleve!

Jeg visste at han mente det, jeg hadde ikke tenkt på det før, men da forstod jeg at han faktisk hadde et barn til, et barn som han ikke kjente, og at det var sårt for han.

Alle barn burde ha en pappa i livet sitt. Så derfor; tenk på det før man setter barn til verden, eller før man risikerer å sette barn til verden. Dette er ikke noe å leke med.

Det er trist for et barn å vokse opp uten pappa, og det er også trist for en pappa å ikke være en del av livet til barnet sitt.

Kjære søster, jeg er lei for at du ikke fikk oppleve pappa som den pappaen jeg kjenner han som. Den familieorienterte pappaen som brukte mye tid med familien.

Jeg vet ingenting om omstendighetene rund han og din mor og deg, men jeg vet bare at du var et savn. Kanskje var det derfor han ble en seriøs familiemann, for å ikke gjenta feil og for å gjøre ting riktig.

Hils så mye til mitt tantebarn som jeg så gjerne skulle kjent, og igjen; gratulerer så mye med dagen!

Jeg ville bare si at han brydde seg om deg og tenkte på deg, og jeg ville si at jeg skulle ønske at jeg kjente deg, og at du var en del av livet mitt. Det er litt trist at jeg ikke vet noe om deg, min søster.

Klem lillesøster 🙂

 

Comments are closed