Her er radiodebatten fra i dag som jeg var med i

Lokalene til NRK Radio som jeg var i, ligger i vakre gamlebyen i Fredrikstad hvor vi tok brudebilder for snart 16 år siden. Det var fine lokaler og her er altså innslaget:

http://radio.nrk.no/serie/her-og-naa/dmnh01010813/30-05-2013#t=20m29s

Jeg forberedte meg ved å lese LO-lederens utspill i dag (for vi dro til Sverige på handletur rett etter at barna var shippet til skolen, så jeg hadde ikke lest aviser ennå).
Jeg leste også Hareide sin reaksjon.
Men jeg må si at jeg egentlig var greit forberedt, for jeg har skrevet så mange innlegg om temaer rundt morsrollen og det å være hjemme med barn og fått mange sure kommentarer som igjen har hjulpet meg til å å formulere meg på en grei måte og jeg har også blitt enda tryggere på hva jeg står for. Så takk til alle kritiske kommentarer som jeg  har fått å bryne meg på:)

Tusen takk til alle gode råd jeg har fått fra andre hjemmemammaer og andre venner 😀
Jeg var litt nervøs i forkant, for jeg hadde aldri gjort noe sånt før annet enn gjennom blogger. Men det gikk bra, jeg klarte å snakke tydelig og riktig, så jeg er fornøyd.

Tusen takk også til bestemødrene og niese Siri som stilte opp på kort varsel og hente skolebarn og passet på baby mens jeg var inne på radioen.

Jeg fikke sagt mye av det jeg ville si, men alt som ble sagt kom ikke med. Sånn er det jo. Men jeg tror jeg skal klare å gjøre noe lignende senere hvis det skulle by seg en anledning.

Jeg ser rundt omkring både her og der at folk raser etter LO-lederens utspill.

Hvis du setter verdier rundt barn, familie, morsrolle høyt, kan jeg kanskje få anbefale å bli medlem av Norges Kvinne og familieforbund, og TID for barn, som begge er organisasjoner som står for gode verdier og som ønsker å styrke og beskytte familien, kvinner og morsrollen. Ta en titt på begge sidene.
Her er facebooksidene deres også som du kan «Like».

Norges Kvinne og Familieforbunds facebookside

TID for barn sin facebookside

Jeg er medlem av begge organisasjonene og synes det er fantastisk at det er så mange engasjerte flinke kvinner som brenner sånn for verdier og syn som jeg også deler med dem. Jeg har ikke tid til å engasjere meg politisk nå, så jeg synes det er på sin plass at jeg i allefall støtter opp om organisasjoner som dette.

Ha en flott helg!!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Så herlig at du trår til! Du lar deg ikke stanse av at man kan bli litt nervøs av plutselig svare for seg på radio. Knallbra! Stå på videre!!!!!

    Full støtte fra mamma til to

    • Linda C.Hagen

      Hehe, jeg føler jeg at jeg på en måte er litt talskvinne for saken når jeg får anledning til noe sånt som dette. Det betyr mye for meg, så da må jeg bare kjøre på:) Tusen takk for støtten!

Comments are closed