«Med dette ene lille rare merkelige trikset ble hun dobbelt så snill på bare 10 dager»

Det er så mye reklame på facebook om hvordan du blir kvitt 10 kg magefett på bare 10 dager med «dette ene lille mystiske enkle rare merkelige trikset»!

10 kg magefett???? Det er like mye som hele babyen min veier, sååååeeeee jeg går ikke på det fantastiske lille magiske rare trikset.

Men jeg har et triks på hvordan du blir dobbelt så snill på 10 dager med et enkelt lite triks. Faktisk tar det ikke 10 dager en gang. Hvem vil ikke bli dobbelt så snill? Og det er gratis!

Det du må gjøre er: SMIIIIIIL!

keep-calm-and-say-cheese-83

Jepp, ikke noe skumlere enn det. Og ikke bare blir du dobbelt så snill, du blir dobbelt så pen også, og det helt uten sminke!
Det har mange bivirkninger, men de er ikke farlige: Du blir dobbelt så godt likt (eller faktisk opptil 10 ganger så godt likt – det kommer litt an på hvor mye folk er vant til at du bruker dette rare lille merkelige trikset fra før), du blir dobbelt på takknemlig, du får dobbelt så bra innstilling, du får gjort dobbelt så mye, du blir dobbelt så tålmodig. Og ikke bli forundret om du får dobbelt så mye lønn også.
Ja, og så får du det dobbelt så morsomt!
Effektene er uante og mange. Ikke vent med å oppdage alle de gode fordelene av dette enkel, rare, merkelige, gamle universielle trikset.

Barna dine vil bli veldig glade om du benytter deg av dette rare lille trikset, ektefellen din også. Kanskje kan det faktisk redde ekteskapet!? Du blir faktisk dobbelt så god på problemløsning med dette fantastiske rare lille trikset.

Jeg kan ikke garantere at huset blir dobbelt så ryddig, men jeg kan garantere at veien dit blir dobbelt så morsom hvis du gjør dette merkelige trikset mens du rydder!

Ha en knalldag, og ikke glem å smiiiile! Bare la de fantastiske effektene komme over deg!

😀

Følg Absolutt Hjemme på facebook!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

3 Comments:

  1. Det enkle er det beste, hehe..!

  2. Veldig bra!! Et supert triks som jeg gjerne tar med meg 😀

Comments are closed