Barn plukker steiner og pinner

Barna mine plukker alt mulig rart til meg. Blomster setter jeg jo i vaser ikke. Men alle steiner som de plukker blir fort for mye til å ha inne. Jeg synes (de fleste) steiner skal være ute.

Jeg har satt en potte på trappa hvor jeg samler alle de fine steinene de plukker til meg. Da kan vi sitte der å se på dem noen ganger. Det er veldig dekorativt, og når det regner synes jeg fargene på steinene kommer ekstra godt frem.

steiner

Foreløbig har jeg ikke funnet en veldig god løsning på alle pinnene de hele tiden samler. Noen som har et godt forslag, så fortelle gjerne:)

Linda

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

  1. Mine drar også alt mulig rart hjem. Spesielt steiner og pinner. Vi har pinner OVERALT, jeg kaster de ut og inn kommer de igjen. Lurer på om de har bein? Iallefall et veldig godt tips til oppbevaring av steiner, det skal jeg jammen meg videreføre.

    • JA, de pinnene! En dag kom et av barna hjem med et gammelt juletre! Ja, opprett en krukke til steiner, så ser barna at du setter pris på det, og de pynter jo opp også:)

  2. Det med steinene var kjempelurt!!

  3. Hihi, sånne små samlere er herlige! Vi har også utstilling av stein (og skjell!) i en egen kasse. Da yngste gutten var i pinnealderen hadde jeg et paraplystativ ved inngangsdøra som etterhvert ble fullt av pinner 😀

Comments are closed