KAOS!

Å guri malla! Vi har planer, og ting tar tid når man ikke får gjort så mye.
Det går ut på at jeg/vi driver å omorganiserer hele kjøkkenet. Vi tar bort skjenken for å få plass til kjølekskap og fryseskjap, samt plass til tre pc-er ved siden av hverandre, så jeg slipper å ha de spredt overalt.

Hvem trenger en skjenk? Et sted som bare skal se pent ut. En 180 cm lang flate som bare skal se pen ut!? Den ser jo pen ut, når den er ryddig, men jeg har mer behov for plass som jeg kan bruke, som plass til pc-er. Siden vi er såpass mange som bruker pc her i huset, så holder det ikke med en pc på deling. Jeg og barna kan ikke dele pc, for de laster ned å så mye rart som sinker pc-en og gir den virus. Så vi har ordnet det sånn at jeg har en egen pc som er bare min og barna får to på deling.
De liker og spille og de har lekser på pc flere ganger i uken. Så jeg tror det skal bli veldig bra for oss med flere pc-er.

Frem til nå har vi hatt et lite kjøleskap, på ca litt over 100 liter, og med fryser nederst, samt en liten fryseboks på ca 100 liter -. Det sier seg jo selv at med en familie på 9 stk så er det altfor lite! Når det er bursdager her blir jo helt krise, for hvor i alle dager skal jeg gjøre av kaker og gele??

Nå er iallefall tiden kommet til at vi har bestillt fryseskap på 350 liter og kjøleskap på omtrent det samme. Og det vi har hatt til nå, setter vi ned i kjelleren og har til reserve. F.eks. storinnrykk ved juletider:) Den ene fryseren skal være brød-fryser. Vi pleier å handle inn 15 brød om gangen som varer en uke.

Akkurat nå er det helt kaos her. Alt som var i den skjenken, både over og underskapene står på og under bordet og på slagbenken. Vi har ikke plass til å spise middag rundt spisebordet akkurat nå.

Jeg ønsker meg skap med dører over der pc-ene skal være, men enn så lenge får jeg klare meg med hylleplater.
Jeg hadde tenkt til å bruke overskapene her, men det går ikke pga en stikkontakt og lufteluke som kommer i veien. Så i påvente av en bedre ide, blir det hyller enn så lenge.

Skjenken må vike til fordel for pc-er og kjøle-og fryseskap.

Skjenken må vike til fordel for pc-er og kjøle-og fryseskap.

Skjenken er borte og alt er overalt!

Skjenken er borte og alt er overalt! Ser også at nå må vi jo male veggene på kjøkkenet. Men det må vente. Det lyset feltet blir uansett dekket av skap og hyller.

Vi laget et høyskap av de tre underdelene til skjenken. Etterhvert kan vi bytte dette ut med et stort flott utrekks-høyskap.

Vi laget et høyskap av de tre underdelene til skjenken. Etterhvert kan vi bytte dette ut med et stort flott utrekks-høyskap.

Og midt i alt rotet sitter en søt liten baby og er glad for å være med i prosessen.

Og midt i alt rotet sitter en søt liten baby og er glad for å være med i prosessen. Han spiser rosiner.

Jeg kommer tilbake med oppdateringer om dette. Nå er alle barna i seng så nå skal vi jobbe videre:) Vi jobber best når vi ikke blir avbrutt av alle barna:)

Linda

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

5 Comments:

  1. ÅJ! Sjønner godt at dere må omorganisere litt på kjøkkenet når dere er en så stor familie! Helt utrolig at dere har klart dere med så lite kjøleskap med alle mann. 🙂 Lykke til med oppussingen, blir vel deilig å få det i orden. 🙂 Litt morsomt det bilde med lillemann som sitter med alt rotet rundt.:)

  2. Wow, dere er supergode! Jeg er selv midt i oppussing, så vet alt om hva dere går gjennom. Syns dere er tøffe som gjør dette, men vet også at det er kjempegodt å få det gjort. Gleder meg til oppdateringen.

    • Jeg gleder meg også til oppdateringen, for det betyr at vi er ferdige! Kanskje, da…hehe. Kanskje jeg får oppdatere litt underveis for å se selv at det liksom går fremover her:)

  3. Denne må du lese Linda (hvis du ikke allerede har gjort det). Utrolig bra skrevet. http://www.mammalivet.com/2013/08/lat-og-egoistisk.html?m=1#comment-form

    Ha en fin kveld. Liker bloggen din!

Comments are closed