Slik kan du finne ut om du er klar til å få barn

Er du klar til å få barn? Jeg så en test på Facebook i dag hvor du kan sjekke om du er klar til å få barn. Jeg synes den var veldig morsom 😀

 

Grisetesten: Smør peanøttsmør på sofaen og gardinene. Legg en fisk bak sofaen og la den ligge der en hel sommer.

Leketesten: Få en venn til å spre innholdet i en stor legoboks utover gulvet i hele huset. Ta bind for øynene og gå fra kjøkkenet til badet. (Ikke skrik da det kan vekke et sovende barn).

Butikktesten: Lån ett eller to små dyr (geiter er best) og ta de med deg når du skal handle. Ha dem alltid i syne og betal for alt de ødelegger eller spiser.

Kle-på-testen: Få tak i en stor, sint, levende blekksprut (de blir knallrøde når de er skikkelig sinte). Stapp den nedi et lite nett og sørg for å få alle armene nedi.

Mate-testen: Ta en stor mugge og fyll halvveis med vann. Hold den høyt og hell fra den i en tynn stråle ned i en melkekartong. Få noen til å bevege på kartongen. Prøv å putte inn en skje full av frokostblanding inn i åpningen på melkekartongen (mens noen fortsatt beveger på kartongen),  samtidig som du leker at du er et fly. Så tømmer du innholdet i melkekartongen på gulvet.

Natt-testen: Forbered deg ved å fylle en bag med 7 -10 kg med sand. Kl 20.00 tar du opp bagen og går rundt med med den mens du nynner og synger helt til kl 21.00. Så legger du ned bagen og setter alarmen på kl. 22.00. Da tar du opp bagen igjen og synger alle sangene du noen gang har hørt, og dikt flere nye sanger i tillegg og synger disse helt til kl. 04.00. Legg bagen ned og still klokka på kl. 05.00. Stå opp og lag frokost. Gjør dette i 5 år og vær glad.

Fysisk test: Fyll en stor sekk med erter og fest den til overkroppen din. Ha den der i 9 mnd og så fjerner du 10 erter.

Siste test: Finn et par som har et lite barn og fortell dem hvordan de kan forbedre sin disiplin, tålmodighet, toleranse, do-trening og barns bordmanerer. Foreslå mange måter de kan forbedre seg på. Oppmuntre dem til aldri å la barnet sitt bli ute av seg. Nyt denne erfaringen, for det vil bli den siste gangen du har alle svarene.

Jeg kjenner meg mest igjen i «Butikktesten» og nå for tiden spesielt «Natt-testen».
Men se på dem da! De er jo så søte!

Eskil

Lilli

Mia

24590_422623275235_4182553_n24590_422623435235_7118414_nSilje 2søt baby

 

Hva skulle jeg vel gjort uten dem?!

Linda

Lik Absolutt hjemme på FB for oppdateringer om morsrollen, barn og familieliv.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Nåååmin. Herlig, herlig innlegg! Først fikk du meg til å le så tårene trillet. Etterpå fikk du meg til å gråte så tårene trillet av beundring. Himmel så søte og vakre barn du har <3

    • Takk for det! Ja jeg synes jo også at de er helt sinnsykt vakre! Jeg holder på å spise dem opp! De lever i konstant fare for å bli spist opp her, eller klemt flate, hehe:)

Comments are closed