Playdate på Alby

Vi har startet en Playdate-gruppe for Moss/omegn, og i går møttes vi på Parkeringsplassen på Alby. Vi gikk ned til stranda Bredebukt der barna husket på en pinnehuske og de kastet stein i vannet og klatret litt i trær.

Huske

 

Stein i vann

Så ruslet vi videre mot fiskehytta og gikk opp til Alby. Der satte vi oss ned ved et bord og spiste matpakken vår og drakk kakao.

Barna lekte i en liten hule og de klatret opp på den og hadde det kjempemorsomt. (Desverre var batteriet på kameraet flatt da vi kom hit så jeg fikk ikke noen bilder av det).

trilletur

Vi var 4 mammaer, 4 små barn som lå i vogn og tre barn som var så store at de kunne gå selv.
En kjempefin gjeng som nøt den hærlige høstdagen sammen!
Vi vil gjerne bli flere også, så om du bor i Moss/omegn kan du joine oss.
Facebooksiden vår legger vi ut tid og sted for hvor vi skal møtes neste gang. Vi har ikke noen fast dag eller sted eller tid. Og alle kan ta initiativ til å møtes.

På tur

Takk for en kjempehyggelig tur alle dere som var med i går!

Samtidig vil jeg minne om at vi har en gruppe på Facebook for hjemmemammaer. Enten du er heltid eller deltid hjemme med barn kan du være med der.

Ha en fin dag videre!

Linda

Lik Absolutt hjemme på Facebook.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

5 Comments:

  1. SÅ gøyt! Slike grupper har jeg også vært med på og det er så koselig 🙂 Det er jo så kjekt å få være med andre hjemmeværende og spesielt andre som også er hjemme med store barn så ungene får lekt sammen. I den åpne barnehagen her vi bor (vi bor rett ovenfor den) er det bare de som er i permisjon med babyer som går, de eldste barna der er 1,5 år. Så i dag tok jeg med ungene til en større åpen barnehage litt lenger bort og det var så kjekt for 4 åringen min! For der var de minste 1,5 år og det var så mange store. Der har de både grupper for 4 åringer og førskolegrupper. Veldig kjekt både for jenten min og for meg å snakke med andre som har valgt å være hjemme lengre, det er kjekt å se at det finnest flere liksom 🙂

    Jeg har forresten blogget litt igjen, under nytt navn. florisah@blogspot.no

  2. Ehm mente florisah.blogspot.no hehe

  3. Takk for turen, Linda! Fint intiativ!! 🙂

  4. Hei igjen, nei så koselig da! Jeg kunne tenkt meg å være med men er ikke på facebook :-/ Jeg bor i Sarpsborg og er hjemmeværende med 3 barn…

    • Jeg kan jo sende deg en mail når vi i playdate-gruppen skal møtes, hvis jeg husker det da! Jeg kan prøve å huske det, så kan du jo se om du har tid til å slenge deg med?

Comments are closed