Hårstrikker og sånnt..

Ja, og hvordan står det til i «Hårstrikker og sånt»-skuffen?

Småskuffer
Ganske dårlig. Det begynte å bli litt slitsomt å aldri finne hårstrikker om morgenen. Jeg aner ikke hvor de blir av hele tiden, men borte blir de.
Jeg har to små hoder som må ordnes på håret hver morgen. Hoder med langt hår som krever strikker for å holde styr på det.

Og såntDet var på tide å fylle opp skuffen kan man si. Det var mest «og sånn…» i den nå.
Men vips så er den nå full av det jeg trenger til små jentehoder! Nå trenger jeg bare å fylle på med litt spenner også, så blir det bra.

strikker

Dette er forresten et bra julegavetips. En ladning med hårstrikker og spenner. Har man litt sløyfebånd eller noe, kan man enkelt lage noen litt fine hårstrikker også.

Linda

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Hihi, gøy å få en titt på andres systemer! Da får man litt perspekiver på forskjeller og likheter blant oss. For eksempel ser jeg at jeg ikke er alene om å ha en hårstrikk-og-diverse-boks som mest inneholder diverse 🙂 Og så er jeg veldig enig i at hårpynt er et bænkers julegavetips!
    Men sånn ellers er det fascinerende for meg å se at du har en egen liten skuff til klovneneser, faktisk! Og så blir jeg jo veldig nysgjerrig på hva «plaffi»-skuffen inneholder da 😀
    Klem fra KristinB

    • Hahaha, klovnenese-skuff må man jo ha:) Plaffi er plaster. Da en av småjentene var mindre kalte hun plaster for plaffi, derfor ble det plaffi:)

Comments are closed