PMS er jammen fint!

Noen som kjenner til pms?

Det funker ikke 2

Stakkars mannen, han liksom bare:

Uten navn

Prøver å trippe litt forsiktig omkring og vet liksom ikke helt hva han skal gjøre av seg.

Og etter noen få dager med ekteskapsproblemer, så bare:
SorryOg han liksom bare:

Uten navn

Venner

 

Say no more!

Linda

Lik Absolutt hjemme på Facebook. 

3 Comments:

  1. Fnis, kjenner meg litt igjen ja 🙂 Jeg har vært så heldig å unngå mensen i ett helt år etter siste babyen, men nå var det nylig slutt på den velstanden. Jeg fortalte til mannen om kvelden at jeg hadde fått tilbake mensen og han bare «ahaaaa…» med et tonefall som liksom sa «der fikk jeg forklaringa på hvorfor du har vært så vrang i det siste!» 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.