Da er vi igang igjen da!

I dag tok jeg med de fem yngste til Spenst. De fikk beskjed om å gjøre ferdig lekser før de fikk være med. Og da var de så flinke å få det gjort. I bilen på vei bort var de helt fnisete, og de hadde sommerfugler i magen og det kilte i tærne. Snakk om å glede seg!

Her er Eskil på en av trampolinene.

Her er Eskil på en av trampolinene.

Jeg ga klar beskjed at når jeg sa det var på tide å dra hjem igjen, så måtte de være flinke å komme med en gang, for ellers så var det ikke sikkert at jeg orket å ta de med neste gang.

Så da vi skulle dra gikk det som en drøm!

Her er Lilli, Mia og Eskil som henger.

Her er Lilli, Mia og Eskil som henger.

Lille Mika var der for første gang, så jeg var mest sammen med han. Etter en god stund gikk jeg for å få trent litt. Og da hadde det gått helt fint med han. Han hadde vært glad og fornøyd hele tiden:)

Mika leker i "Softland", som er et igjerdet område for de under 3 år.

Mika leker i «Softland», som er et inngjerdet område for de under 3 år.

Storebror leker litt med Mika.

Storebror leker litt med Mika.

Det er så fint å kunne ha med barna, så får de også kjørt seg. De er i sving hele tiden og er mer svett enn meg når jeg henter dem!

Og hvis Mika blir utilpass så bare henter de meg, så blir han glad igjen:)

Det er godt å være i gang på Spenst igjen. Det kan barna skrive under på også!

Linda

For oppdateringer, Lik Absolutt hjemme på facebook!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.