Dagens krise!

I dag fylte Lilli 7 år! Og så var hun hjemme fra skolen med feber, stakkars liten. Hun lå for det meste på sofaen hele formiddagen. På vei hjem fra skolen opplevde jeg en stor krise, noe som er mitt verste mareritt og noe jeg har helt angst for. Jeg skulle innom butikken for å handle middag (Lilli bestemte av si skulle ha pølser i dag). Før jeg gikk inn i butikken, ringte jeg mannen for å spørre akkurat HVOR mye penger det var på kortet. Jeg MÅ vite det før jeg handler ellers får jeg helt panikk. På kortet skulle det være godt og vel nok penger.

Men da jeg tastet koden, var det «ikke godkjent». Jeg begynte å svette og tastet koden en gang til, men samme beskjed kom. Butikkdamen spurte om jeg skulle ta bort noe. Jeg sa at jeg måtte bare ta en telefon å høre om det var overført penger eller noe. Og neida, det var visst ikke noe penger der på kontoen. Så da må jeg gå inn i butikken igjen da, og heldigvis var det ingen rundt kassa akkurat da: «Nei, jeg har visst ingen penger jeg. Skal jeg sette varene tilbake eller?» «Neida, det kan jeg gjøre, bare  underskriv her du så…»

Åh, dette er mitt verste mareritt i butikken. Jeg sjekker alltid kontoen før jeg handler, og i butikken sjekker jeg om jeg har lommeboka i veska. Så sjekker jeg om kortet er der. Og så står jeg å dirrer helt til jeg ser «Godkjent». DA puster jeg lettet ut. DA har alt gått bra. I dag gikk det jo maks dårlig. Vanligvis kan bare mannen overfør penger fra en annen konto og så kan jeg betale likevel. Men denne gangen gikk ikke det.

Vel, det viste seg at kommuneregninga hadde blitt trukket, noen tusen kroner. Men det ordnet seg til slutt, så Lilli fikk pølser i dag. Vi hadde til og med dessert i dag: Is med oreostrøssel!

Is

Lilli fikk også en Monster High-dukke som hun ønsket seg, litt klær, et speil, pulsvarmere som bestemor har stikket, og 100 kr. Men den store festen er ikke før på lørdag, og da er det «katte-tema» som gjelder! Det blir nok moro:)

Linda

Lik Absolutt hjemme på Facebook.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

6 Comments:

 1. Huff, kjenner den følelsen og den er ekkel 🙂

 2. Det er en forferdelig følelse. Heldigvis bor jeg på en liten plass, så hvis det skjer noterer de det bare på en lapp og så går jeg inn en annen dag. Jeg har også mobil bank slik at jeg kan sjekke der, og jeg får melding på telefonen når det blir mindre enn 1000 kroner på kontoen. Før hadde jeg også et kreditt kort for sikkerhetsskyld.. lenge siden jeg har opplevd det nå heldigvis. Gratulerer med dagen til store jenta di. Koselig å følge bloggen din.

  • Takk for det! Der har du fordelen med å bo på et lite sted, ja:) Jeg ble jo så flau! Er ikke ofte det skjer, siden jeg tar alle forhåndsregler, men i dag dumma jeg meg altså ut. Men men. Sånn er det:)

 3. Åja det har skjedd meg også! og da selvsagt med lang kø bak , og barna på slep! ikke gøy!
  Har også opplevd at vi stor handlet(gravid med førstemann), og hadde glemt igjen kortet hjemme. Det var like før stenge tid, vi sa vi skulle svippe hjem og hente kortet. lurte på om varene kunne stå? Nei sa betjeningen vi stenger nå. og dere må sette tilbake alle varene ..Etter litt frem og tilbake dro vi uten varer og uten å sette de på plass!
  Hjem hente bankkort for så og dra på en butikk som var oppe lenger, å handle alt sammen en gang til ! kjempe gøy!

  • ÅH, ja det er sååååå kjedelig altså! Det er virkelig noe jeg har angst for altså! Føler seg jo så teit da!

Comments are closed