Jeg prøver å gjøre lekser her!

Det er ikke alltid så enkelt å gjøre lekser med en liten lillebror som vil leke og tulle. Han blir så ivrig når storesøsknene kommer hjem fra skolen, og han får så mye kos og oppmerksomhet. Han er en veldig heldig liten tass. Men det er ikke så lett å få gjort lekser når han er sånn i veien:)

 

 

Jeg får noen ganger spørsmål om jeg får gitt like mye oppmerksomhet til alle 7 barna, i forhold til da jeg ikke hadde så mange barn. Vel, jeg får jo ikke like mye tid med alle barna som om jeg bare hadde ett eller to barn naturligvis. Men at de får den oppmerksomheten de trenger er det ingen tvil om. Og det som er enda finere og som er så flott er at hver av dem får bekreftelser fra alle de andre også, og ikke bare fra meg og pappaen. De får oppmerksomhet og bekreftelser fra mange personer, alle i familien, og jeg ser at det er veldig bra for selvfølelsen deres.
Tenk å få så mye kjærlighet fra så mange forskjellige personer! Og det er alltid noen å leke med. De leker på tvers av alder og kjønn og det er så fint for en mamma å se:)
Jeg har skrevet mer om akkurat dette her.

Linda

Lik Absolutt hjemme på Facebook.

One Comment:

  1. Morsom situasjon. Lillebror sto på leksene slår hunden spiste dem. Bildebevis har han også *ler*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.