Sjekk så mye jeg fant på loftet!

Jeg har fortalt om at jeg lagrer klær og sko og alt mulig rart på loftet. Og i dag var jeg på loftet for å hente ned noen jakker. Mens jeg var der oppe gikk jeg gjennom endel av tøyet for å se om jeg kunne finne noe som passer til noen av barna nå. Og her er en stor haug som jeg tok med ned:

Klær fra loftet.

Klær fra loftet.

5 olabukser til Julian og en hettejakke.

5 olabukser til Julian,og en hettejakke.

4 bukser til Mika.

4 bukser til Mika.

Til Eskil, hansker, gensere og litt penklær.

Til Eskil: hansker, gensere og litt penklær.

Diverse sko, noen av de er faktisk klar for å bli kastet, men det fremste paret og det rett bak holder bra en stund til.

Diverse sko, noen av de er faktisk klar for å bli kastet om ikke altfor lenge, men det fremste paret og det rett bak holder bra en stund til.

 

Varmt yttertøy til Julian, selv om han har en annen også, men denne blir god på ekstra kalde dager.

Varmt yttertøy til Julian, selv om han har en annen også, men denne blir god på ekstra kalde dager.

 

Kjole og sko til Mia.

Kjole og sko til Mia.

Gensere til Mia.

Gensere til Mia.

Ytterjakker til Mia.

Ytterjakker til Mia.

Det hender jo at noe ikke faller helt i smak, og da trenger de selvfølgelig ikke å bruke det. Jeg tvinger de ikke til å gå med noe de absolutt ikke vil. Men å gå med G-star-bukse nå som Hr. Carlsen er blitt verdensmester har nok ingen noe imot.

Det er kanskje noen jeg kjenner som jeg har arvet fra som drar kjensel på noe her?

Det er veldig kjekt å kunne finne så mye tøy etter en tur på loftet. Det var såpass mildt i dag og da benyttet jeg muligheten mens Mika sov til å ta et raid der oppe.

Ha en fin dag videre!
Linda

Lik Absolutt hjemme på Facebook.

 

 

 

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

6 Comments:

 1. Så koselig å følge bloggen din. Du virker som ei kjempeflott dame, med mange av de samme verdinen som jeg har.. Jeg har nettopp fått meg en attpåskatt (7uker)( har en på 14 og i på 15- og min nye mann har ei på 8) og jeg koser meg så masse. Det blir mange år til jeg skal jobbe utenfor huset mer enn jeg må hvertfall. Vil være hjemme så mye som mulig og ordentlig kose meg med lillegutten.
  Kjekt å arve klær. Det har jeg gjort til alle mine 3 og det vil jeg fortsette med. Og jeg har flere som jeg gir videre til – kjempemorsomt at det blir tatt så godt i mot. Ekstragøy å se at flere gjør det nå i disse merkevareklærdiskusjonstidene… Ha en strålende dag!

  • Takk for fine ord:D Ja det er smart å arve klær:) Håper du fortsetter å følge bloggen! Kos deg videre med en deilig liten baby, så heldig du er som får nyte det en gang til!
   Strålende dag til deg også!

 2. Misunner det litt det loftet altså.. Skal til byen å kjøpe vintersko x2 i morra og kontoen ser ikke frem til det 😉

 3. Jeg får ikke sett bildene..

Comments are closed