Min mann i aftenposten

Det er jo svært så mye vi skulle være i media om dagen, først VG, så KK, og nå Aftenposten.
Det er altså mannen min som, etter en liten diskusjon på en tråd på Facebook, ble spurt om å skrive en kronikk til Aftenposten. Han gjorde det, og så vips var han der i Aftenposten.

La mor være mor!

Det var forøvrig ikke han som laget akkurat den overskriften. Det ble ikke så veldig mye diskusjon av det egentlig. Men uansett er det ikke så mange argumenter og motforestillinger jeg ikke har hørt nå. Så det gjør meg ikke noe.
Det jeg ikke liker med slike diskusjoner er når folk er direkte ufine og nedlatende. Det synes jeg er dårlig. Men konstruktiv meningsutveksling og diskusjon er helt greit.

De er helt greit å være uenig. Jeg lærer masse av gode diskusjoner. Av og til merker jeg at jeg kan skifte litt mening, og noen ganger blir jeg bare enda sterkere i mitt ståsted, uansett hvor enn tåpelig det virker for andre. Men det er greit, så lenge jeg er enig med meg selv:)

Vel, da er det full forberedelse til 15-åringens siste bursdagsfeiring på barneskolen.
Men først skal jeg sove! God natt, nå skal jeg stupe i seng!

Linda

Lik Absolutt hjemme på Facebook.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

5 Comments:

  1. Leste innlegget til din mann, og syntest det var veldig bra! Eg synest det er rart at folk skal bli så provosert over noko så, i mine auge, ukontroversielt som å ville vere ilag med barna sine når dei er små? Himmel og hav. Folk får bekymre seg for si eiga «sjølvrealisering» og la andre få velge det dei synest er best sjølv.

    • Ja, jeg vet, hvorfor skal det være så rart å ville ta seg av barna sine selv? For min del faller det veldig naturlig og siden det har vi lagt det opp slik, og trives med det:)

  2. Jeg leste det også, og tenkte med en gang at den mannen fortjener en stoooooor klem. Du også!!!!! For vet du hva? Det er ikke bra bare for deres barns og deres familie at du er hjemme med ungene. Det er bra for hele samfunnet. Det er jeg sikker på!

    Stooooor klem fra Ellen

Comments are closed