Vi er i siste nummer av KK!

Noen av dere har sikkert fått det med dere allerede, siden jeg har delt det på Facebook tidligere. Men vi er altså i siste nummer av KK. I en reportasje om forskjellige familier, er vi en av familiens som forteller litt om hvordan vi har det.

kk

 

Det ligger også på forsiden til KK.no.

Jeg var litt skeptisk til hvordan jeg ville se ut på bildet. Det var med en sminkør som sminket meg. Med en gang følte jeg meg jo veldig fin. Det er jo behagelig å bli sminket og jeg stoler jo på de som har peiling. Men da jeg etter at bildene var tatt, så meg selv i speilet, så ble jeg litt sånn «Oj….så mye sminke ja…sååå markerte øyenbryn ja…» Det var liksom ikke helt sånn jeg vanligvis sminket meg. Men bildet ble jo bra og jeg ser helt normal ut. Det var forresten Mari i «Petter elsker Mari» som sminket meg. Du vet, hun som var sammen med Petter Pilgård. Vel, hun kunne sakene sine kan man si:) Jeg ser jo helt smashings ut, ikke sant? Haha!

Og takk til en flink fotograf som klarte å «fange» alle sammen. Han hadde vært her før forresten, og tatt bilde av oss for «Foreldre og Barn» for en godt stund siden. Da snakket jeg om min erfaring angående søskenkranigling.
Om du vil sjekke ut det, så finner du det HER.

Vel, jeg er igang med å lage pizza, har foreløbig laget 4 og en stor deig til 4 pizzaer til står til  heving nå. Vi venter ca 20 ungdommer til bursdagsfeiring i kveld, så jeg må jeg bare kjøre på med baking og handling:)

Ha en flott helg videre!

Linda

Lik Absolutt hjemme på Facebook.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Oi så gøy, dette har jeg lyst å lese! Jeg syns dere var kjempefine på bildet alle sammen! For en flott familie dere er 🙂 God helg!

    • Takk for det! Barna er jo alltid fine på alle bilder, det er værre med meg og mannen min, vi er ikke alltid like heldige, men denne gangen gikk det greit, haha!

Comments are closed